JOKIĆ IGRAO ZA TITULU, A ON SILOVAO ŽENU: Konoru Mekgregoru stigla presuda

Autor:

Sport

18.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud tokom istrage saslušao žrtvu i svedoke.

JOKIĆ IGRAO ZA TITULU, A ON SILOVAO ŽENU: Konoru Mekgregoru stigla presuda

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji UFC prvak sveta u dve težinske kategorije Konor Mekgregor optužen je za silovanje tokom četvrtog meča finalne serije NBA lige između Majamija i Denvera. Sada je stigla presuda o tome šta se stvarno desilo dok su Nikola Jokić igrali za šampionski prsten.

Prema informacijama iz Amerike, Mekgregor je slobodan čovek jer su optužbe odbačene. Kako prenosi MMA Junkie, sud je izdao saopštenje u kom se navodi kako nema dovoljno dokaza protiv Mekgregora u ovom slučaju i da se neće nastaviti zakonska procedura protiv njega.

Foto: Tanjug/AP

 

Kako se dodaje, istražitelji su ispitali navodnu žrtvu koja se u to vreme našla u WC i došli su do zaključka da nisu videli "nikakve znakove potresenosti, ni bilo šta drugo što bi upućivalo na činjenicu da njihov susret nije bio dobrovoljan s obe strane". Takođe, nisu ni pronašli dokaze za njene tvrdnje da joj je nuđeno 100.000 dolara da ceo slučaj zataška i o njemu ćuti, a tu su tvrdnju proglasili "kategorički netačnom"

Podsetimo, Irac je bio optužen da se tokom meča zaključao sa neimenovanom devojkom u WC gde ju je terao na intimne odnose. Nakon što je laktom udarila Mekgregora, žrtva je uspela da pobegne. TMZ je tada izveštavao da je devojka pokušava sama da reši situaciju sa borcem i da nije želela da pokrene sudski postupak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading