SKANDALČINA KONORA MEKGREGORA: Irac optužen za silovanja devojke na meču Majamija i Denvera!

Autor:

Sport

15.06.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka javnost u šoku.

SKANDALČINA KONORA MEKGREGORA: Irac optužen za silovanja devojke na meču Majamija i Denvera!

Foto: Tanjug/AP

Slavni MMA borac, Konor Mekgregor, ponovo je u centru pažnje zbog jednog skandala. "TMZ" objavio je informaciju da je irski superstar optužen za silovanje jedne devojke tokom trećeg meča finala NBA lige između Majamija i Denvera.

 

 

"TMZ" tvrdi da je Konor uz pomoć obezbeđenja Kaseja Centra (hala Majami Hita) odvojio ženu od njene prijateljice i da su je zajedno ugurali u muški toalet.

Obezbeđenje ovoj ženi navodno nije dozvolilo da izađe iz toaleta, a ostalima nije bilo dozvoljeno da uđu, a posebno njenoj prijateljici. Navodi se da je Konor agresivno poljubio ovu ženu gurnuvši joj jezik u usta i potom je terao na seksualne odnose.

Navodi se da je rukama stegao i gurnuo uza zid i pokušao da je siluje na taj način, a da se ona oslobodila nakon što je Konora udarila laktom i nekako uspela da pobegne i iza sebe ostavila tašnu i lične stvari.

Ubrzo je sve prijavila policiji i videćemo kako će se stvari dalje odvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading