NAJVEĆI LUDAK UFC-A TONI FERGUSON: Neću u penziju, hoću Konora Mekregora

Autor:

Sport

02.10.2023

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Ferguson ponovio je svoju odlučnost da se neće povući iz sveta MMA borbi, a čak je otkrio i svoje planove nakon UFC-a 296

NAJVEĆI LUDAK UFC-A TONI FERGUSON: Neću u penziju, hoću Konora Mekregora

Foto: Tanjug/AP

Ferguson (25-9, 15-7 UFC) pokušava da zaustavi niz od šest uzastopnih poraza susretom s Pedijem Pimbletom (20-3, 4-0 UFC) zakazanim za 16. decembar u Las Vegasu. Samo spominjanje imena Pimblet izazvalo je uzbuđenje kod Fergusona, a bivši privremeni prvak u lakoj kategoriji ima velike planove nakon što ponovno uspostavi svoj pobednički niz.

"Nemam ništa protiv tog momka. Patrik se čini kao pristojan tip. Postaje prilično veliki, njegova borba u "stojci" je u redu, ali u parteru je puno bolji. Volim da se borim protiv boraca izvan SAD-a. Super je, simpatičan mi je. Lovio sam Habiba (Nurmagomedova) dugo vremena i tražio sam 'McNuggetse' (Konora MekGregora), a ovaj meč je otprilike onoliko blizu koliko će biti u ovom trenutku. Dakle, čim svladamo ovog tipa, ići ćemo za Konorom, ako ga USADA ne za****."

Ferguson je bio blizu borbe s tadašnjim prvakom lake kategorije Konorom MekGregorom nakon što je osvojio privremeni naslov 2017. godine na UFC-u 216, ali ta borba nikada nije realizovana. Ferguson tvrdi da je ponovo okupio svoj stari tim i insistira na tome da nije izgubio nijedan korak, uprkos svom nizu poraza.

"Imam posla napretek. Takmičim se već 35 godina. Još nisam gotov. Ono što mi treba je izvanredan tim, tim koji me doveo do mog prvog pojasa prvaka, mog privremenog pojasa. Imao sam sjajnu ekipu, ali ponekad zadržavanje određenih stvari može da vam šteti. Ponekad jednostavno morate pustiti i držati se čvrsto onih stvari koje vas drže. To se odnosi na veru, porodicu i prijatelje."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading