GROM IZ VEDRA NEBA: Alkaraz se povlači!

Autor:

Sport

02.10.2023

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac doneo tešku odluku.

GROM IZ VEDRA NEBA: Alkaraz se povlači!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz odlučio je da povuče prijave sa svih turnira koji na početku 2024. godine dolaze pred Australijan open.

Trenutno drugi reket sveta je na početku ove sezone zbog povrede koju je zadobio upravo na tim pripremnim turnirima propustio Grend slem u Melburnu, pa ne želi da mu se tako nešto ponovi.

- Sledeće godine bih igrao na sva četiri grend slema. Nadam se da neću propustiti ni jedan. Pokušaću da radim onono što sam i ove godine. Bio bih više nego srećan ako bih osvojio iste turnire. To je moj cilj za sledeću godinu. Trenutno sam srećan sa nivoom svoje igre i rezultatima koje sam ostvario. Godina nije gotova, ima još nekoliko turnira. Tako da se nadam na završim godinu kao što sam je započeo - rekao je Alkaraz, a prenosi "Marka".

Podsetimo, mladi Španac je ove godine igrao na tri grend slema. Australijan open je propustio, na Rolan Garosu i US Openu je stigao do polufinala, a Vimbldon je osvojio pobedivši Novaka Đokovića u velikom finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading