KINEZI PREŠLI IGRICU! Ovako zovu Noleta, a njegov ljuti rival je "MAJMUN"! Urnebesno!

Autor:

Sport

02.10.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniseri u Pekingu dobili nove nadimke.

KINEZI PREŠLI IGRICU! Ovako zovu Noleta, a njegov ljuti rival je "MAJMUN"! Urnebesno!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Novak Đoković

Odavno je poznato da se tokom takmičenja po kineskoj turneji, teniserima daju novi nadimci, budući da stanovnici najmnogoljudnije države kubure s izgovaranjem imena najvećih asova "belog sporta".

Tako su i ove godine Kinezi, upravo zbog toga, igračima nadenuli specifične nadimke, a najbolji ikada Novak Đoković "kršen" je kao "Kokoška". 

Urnebesna situacija je što rivalstvo njega i Karlosa Alkaraza nazivaju "borba kokoške i patke" obzirom da momak iz Mursije ima nadimak "Patka", zbog lika iz kultnog crtanog filma - Pokemoni. I pored toga, Nole i Karlitos mogu da budu zadovoljni, jer su bez dileme dobili najbolje moguće nadimke.

Foto: Tanjug/AP

 

Surova činjenica, ako se pogledaju isti od kumova i ruskih asova Danila Medvedeva i Andreja Rubljova. Finalista ovogodišnjeg US Opena, koga je Novak savladao u borbi za pehar, zbog svoje fizičke konstitucije, prozvan je "Dugoruki majmun"!!! Nasuprot njemu, Andrej je zbog boje kose "Znatni primat".

Tu se ne završavaju smešni nadimci asova u Pekingu, pošto je Grk Stefanos Cicipas u Kini, takođe zbog fizičkog izgleda, nazvan "Princeza Sisi"...

Finalista Rolan Garosa Kasper Rud je zbog činjenice da trenira u teniskoj akademiji Rafaela Nadala takođe dobio podrugljiv nadimak. On je "Direktorov dobar učenik", dok je mlađani Danac Holger Rune dobio "etiketu" po kineskom terminu za donji veš - "Nene".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading