ŠPANAC PONIŽEN KAO NIKAD! Novak će dobro UPAMTITI reči slavne ŠAMPIONKE!

Autor:

Sport

01.10.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja grend slem šampionka Merion Bartoli ishvalila je najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

ŠPANAC PONIŽEN KAO NIKAD! Novak će dobro UPAMTITI reči slavne ŠAMPIONKE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Trenutno Nole vodi na ATP listi, ali će Karlos Alkaraz učešćem na turneji po Kini imati šansu da do kraja sezone pretekne Srbina, budući da brani manje bodova.

Pobednica Vimbldona iz 2013. godine Merion Bartoli, koja radi kao analitičarka, smatra da je Đoković imao daleko bolju sezonu od prvog reketa Španijie.

- Mislim da moramo da uđemo dublje u analizu i kada pogledamo sezonu, postoji jedan koji je osvojio tri Grend slema i drugi koji je osvojio jedan Grend slem, to je tako jednostavno. Jedan je igrao četiri Grend slem finala, drugi je igrao jedno. Moramo da sagledamo širu sliku i da vidimo kakvi su tokom cele sezone. Kako stvari stoje, Novak radi bolji posao - rekla je Bartoli i nastavila u istom tonu:

Foto: Tanjug/AP

Bartoli s osvojenim peharom Vimbldona iz 2013. godine

- To ne znači da se stvari neće promeniti. Očigledno je da je Novak pri kraju karijere, a ne na početku. Ali, ta mentalna snaga i sposobnost da se oporavi. Mislim da mnogi ljudi ne mogu da se pretvaraju da imaju istu mentalnu snagu kao on.

Nije štedela da sipa komplimente na račun Novaka Đokovića.

- Ako hoćete da "kreirate" savršenog tenisera, nema niko bolji od Novaka. Fleksibilnost, kretanje...

"Karlitos" je s Dancem Holgerom Runeom najavio ekspanziju mladih tenisera na velikoj pozornici, ali se često suočavaju s problemima.

- To je razlog zašto su Karlos i Holger tako rano postali dobri. Dakle, to su prednosti i nedostaci u vezi sa njihovim stilovima igre i načinom na koji su građeni. Moraće da paze na svoja tela, ako žele da traju dugo - istakla je Merion Bartoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading