IMA TRIDESET I KUSUR, ALI GA I DALJE ŽELE: Šmeker i igračina Nole, sve ga žene vole!

Autor:

Sport

29.09.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šarapova, Andrea Prisakariju, Viktorija Lopireva i Fani Stipković samo su neke od Novakovih obožavateljki.

IMA TRIDESET I KUSUR, ALI GA I DALJE ŽELE: Šmeker i igračina Nole, sve ga žene vole!

Foto: Profimedia

Poljubac Jelene i Novaka

Novak Đoković, iako oženjen i u skladnom braku sa suprugom Jelenom, i dalje privlači pažnju nežnijeg pola. Srpski teniser, takođe, ima dvoje dece - Stefana i Taru, ali to nije razlog i ne sprečava brojne žene da mu udeljuju komplimente na račun šarma, ponašanja ili teniskih dostignuća.

Dugo su ga povezirali sa prelepom ruskom teniserkom Marijom Šarapovom, ali, naravno, od toga nije bilo ništa, pošto Nole i te kako vodi računa o svom braku.

Foto: printscreen/Twitter/WTA

DRUGARI: Novak i Maša

- Mnogo mi je smešna ta priča sa Novakom. Ne sećam se šta je bila opklada, ali je rekao ako je dobije, onda moramo da idemo na večeru. Pristala sam da se kladim, jer sam mislila da od večere svakako nema ništa. Pobedio je i rekao: "Idemo na večeru!". Na večeri me je pitao i da se slikamo. To mi je bilo baš smešno. Sada ga poznajem jako dobro i neverovatno je videti koliko je strastven. Fascinantno je kako je dugovečan, u kojim godinama osvaja turnire. Neverovatno je kako se ophodi prema svom telu i kako se priprema - rekla je lepa Maša.

Jedna od onih koja ne skriva simpatije i otvoreno hvali u svakom pogledu jeste rumunska teniserka Andrea Prisakariju.

Foto: instagram.com/iamprisacariuandreea

VATRENA RUMUNKA: Andrea

- Kada sam bila junior tražila sam njegove snimke na Jutjubu, samo sam gledala i zaspala uz njegov glas u sobi. Budila sam se zbog toga i opet iznova gledala snimke. Definitivno je neverovatan. Svaki dan me inspiriše, on je moj, šampion, broj jedan. Odrasla sam gledajući njega, živa je legenda i za ene je ispred svih - samo je jedan od hvalospeva od strane Prisakarijuove.

Viktorija Lopireva srela ga je na jednoj plaži i usledio je zagrljaj, pa fotografija.

- Sa mojim omiljenim teniserom- napisala je atraktivna plavuša, koja je bila promoter Mundijala u Rusiji.

Foto: instagram.com/lopyrevavika

RUSKA BOMBA: VIktorija

Fani Stipković je poznata novinarka koja je udata za Fernanda Jera, legendu španskog fudbala i Real Madrida. Uprkos tome, Hrvatica nikada nije krila simpatije prema Srbinu.

Foto: prinskrin

VOLE GA I HRVATICE: Nole i Fani

- On nije samo najbolji teniser sveta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi preneo poruku ljubavi koju bi trebali da imamo jedni za druge i kako bi svojim porukama i delima pomogao da ovaj svet postane bolje mesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primer uzornog sportiste i još kvalitetnije osobe - poručila je tada Fani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading