PROCURIO NEVIĐENI SNIMAK! Novak PERE sudove, Jelena u ulozi KAMERMANA! Smeje mu se, dok Đoković ODGOVARA šta najviše VOLI da radi! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo u kuhinji, a snimak je brzo postao viralan po društvenim mrežama.

PROCURIO NEVIĐENI SNIMAK! Novak PERE sudove, Jelena u ulozi KAMERMANA! Smeje mu se, dok Đoković ODGOVARA šta najviše VOLI da radi! (VIDEO)

Foto: Tiktok/novakdjokovicj

Supruga najboljeg tenisera ikada Jelena Đoković odlučila je da snimi svog muža Novaka, za vreme dok on obavlja poslove po kuhinji.

Nole je hteo da ispadne kavaljer i malo odmeni Jecu u obavljanju dnevnih obaveza, pa je uzeo i oprao sudove, tačnije šerpe, jer kako je naglasio, obožava da pere to i lonce.

Ovaj komični snimak završio je na društvenoj mreži Tiktok, a nastao je pre dve godine po završetku US opena.

- Volim šerpe da perem, ne volim ove mašine - rekao je Novak, na šta se Jelena nadovezala:

- Ti ni ne znaš gde su mašine - uzvratila je Jelena nasmejano.

Podsetimo, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković već dugo je u braku sa Jelenom koja mu je najveća podrška od početka njihove veze, međutim, da bi njihova ljubav opstala, morala je da prođe kroz veliki test.

Na počestku njihovog zabavljanja, Nole i Jeca su rešili da započnu zajednički život u Monaku, što je bio veliki izazov za zaljubljeni par.

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život, ali u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je "zatvoreno", ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji - otkrila je Jelena Đoković o početnim danima u Monte Karlu, izjavivši da im je veza bila na ozbiljnom iskušenju:

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo... Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje - ispričala je Jelena jednom prilikom za "Story".

Republika

Foto: Profimedia

 

U međuvremenu pojavila se ideja da Jelena postane direktor Fondacije "Novak Đoković", a taj potez im je spasio vezu. Naime, ona je krenula da organizuje humanitarne akcije, ali i da neprekidno bude uz svog supruga.

Ti momenti su se poklopili sa trenutkom kada je Nole "eksplodirao" na ATP sceni, posle čega je potom usledila i veridba.

- Od sada ću Jelenu svima predstavljati kao verenicu i buduću suprugu… Počinje navikavanje. Slatke muke. Presrećni smo - rekao je Novak posle tog čina.

Nedugo zatim osvanula je najsrećnija vest za porodicu Đoković, kada je Jelena prvi put ostala trudna.

- Sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio time da sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna - saopštio je tom prilikom Novak celom svetu radosnu vest.

Njih dvoje su uspešno savladali sve izazove u životu i dugogodišnju vezu krunisali brakom, iz kojeg su 2014. dobili sina Stefana, a ćerku Taru tri godine kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading