ANA NIKOLIĆ PONOVO KRIJE LICE: Pevačica stigla na gala proslavu, svi gledali u OVO!

Autor:

Zabava

05.10.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica stigla na proslavu rođendana svog prijatelja i saradnika!

ANA NIKOLIĆ PONOVO KRIJE LICE: Pevačica stigla na gala proslavu, svi gledali u OVO!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

Poznati beogradski frizer Stevan Radivojević danas je organizovao proslavu povodom svog rođendana u jednom poznatom prestoničkom hotelu gde ima salon, a pola estrade se sjatilo na ovaj događaj. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Stevan Radivojević

Na rođendan je stigla i Ana Nikolić, koja je privukla veliku pažnju svojim stajlingom. Svi su primetili da Ana ponovo krije svoje lice mrežicom, što je radila i dok je imala ožiljke. Ovog puta Ana je oduševila sve crnom haljinom sa dubokim dekolteom, koju je dopunila roze štiklama.

Podsetimo, među prvima je na događaj stigla pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja mu je klijent dugi niz godina, a ona je došla na proslavu zajedno sa svojom rođenom sestrom Lidijom Ocokoljić. Na Stevanov rođendan stigla je i pevačica i bivša zadrugarka Višnja Petrović, koja se pojavila u narodnoj nošnji i iznenadila sve. Pevačica Mia Borisavljević je stigla na proslavu sa svojim suprugom Bojanom Grujićem. Ovo im je prvo javno pojavljivanje nakon vesti da im je lokal kamenovan.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Mladenović

Na rođendan je stigla i Danica Dana Karić, pevačica i ćerka Bogoljuba Karića, koja poslednjih nekoliko godina živi na relaciji Dubai - Beograd, a potom i pevačica Aleksandra Mladenović, kao i njena koleginica Marija Mikić.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marija Mikić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading