ĐOLETOVA ĆERKA NIJE ZNALA DA SE LUNA PORODILA: Đoganijeva BESNELA zbog Silvije, a evo kako je SAZNALA radosnu vest!

Autor:

Zabava

05.10.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvia Đogani, ćerka Đoleta Đoganija, tvrdi da nije znala da se njena rođaka Luna porodila!

ĐOLETOVA ĆERKA NIJE ZNALA DA SE LUNA PORODILA: Đoganijeva BESNELA zbog Silvije, a evo kako je SAZNALA radosnu vest!

Foto: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani

Luna Đogani se juče porodila i na svet donela ćerku Lanu, a njena familija posle slavlja odmah je bila pod lupom javnosti zbog porodičnih odnosa.

Iako je Đole Đogani sa suprugom Vesnom došao kod Marka Miljkovića na čestitanje, njegova ćerka Silvia, tvrdi da nije imala pojma da se Luna porodila.

Da li slučajno, zbog prepirke proteklih dana sa Lunom ili nečeg trećeg, Silvia je pred kamerama u svakom slučaju nije krila iznenađenje da je postala tetka.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/djoganisilvia

Silvia Đogani

- Nisam znala. Ozbiljno? Kada se porodila? Divno, divno, jako lepe vesti - rekla je kratko Đoletova ćerka za "24Sedam".

Da porodični odnosi nisu sjajni, govori i to da je u medijima izašla Vesnina izjava da je Đole došao na slavlje na poziv brata Gagija Đoganija, ali da je Marko rado prihvatio da on i Vesna budu njegovi gosti. Ipak, Silviju niko očigledno nije pozvao, a Luna je o njoj imala šta da kaže neposredno pred porođaj.

Luna besnela zbog Silvije

Ona je snimala lajv na Instagramu u kojem se besno obratila svojoj familiji.

- Moraju stalno mene da potkače, diplomatski onako, ali ružno. Da ja treba nekom da se javljam, da zovem, da molim, da treba da imam osećaj za nekoga? Izvini, gde ste vi bili u mom životu? Sa familijom koja je tu, oni su tu jer su bili u mom životu. Godinama slušam kako su oni divni, bajni, da ne bi ušli u rijaliti, a da ne pričam šta bi oni. Toliko mi je muka, pogotovo sada pred porođaj, da se nerviram što oni stalno nešto o meni imaju da komentarišu. Aman, ko ste vi? To što imamo isto prezime ne znači da svi moramo da se družimo, volimo - istakla je Luna i dodala:

- Sve ima pozadinu. Ali ako nemaš ništa lepo da kažeš, nemoj ni ružno. Našli su se razni uvređeni što nisu pozvani na rođendan Mije, ma vi ne znate ni kako izgleda moje dete! Samo prestanite da pričate više o meni. Poslednjih par dana mi samo stižu intervjui, oni treba da reklamiraju svoje pesme, da podržavaju svoju decu, a pričaju o meni! A da ne pričam što su se ti koji sad pričaju o meni, kad sam bila u najgorem mulju, ogradili su se o mene! A sad odjednom očekuju nešto od mene.

Republika

Foto: printscreen

Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading