BUKNUO NOVI RAT! Zapaljeno 35 gradskih autobusa i jedan voz, građani se zaključali u kuće, NE IZLAZE NAPOLJE!

Autor:

Svet

24.10.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje ubistvo vođe bande došlo je posle niza sukoba kriminalaca širom Rija, zbog čega obični građani više ne smeju uveče da izađu na ulice

BUKNUO NOVI RAT! Zapaljeno 35 gradskih autobusa i jedan voz, građani se zaključali u kuće, NE IZLAZE NAPOLJE!

Foto: x/oo ps

Vođa jedne kriminalne bande u brazilskom Rio de Žaneiru ubijen je prilikom policijske akcije.

Taj događaj njegovi puleni izabrali su kao povod za osvetu ne samo prema policiji, već i običnim građanima.

Kriminalci su noćas zapalili čak 35 gradskih autobusa i jedan voz kako bi stavili do znanja da grad ne drže obični ljudi i političari već oni!

 

 

Guverner Klaudio Kastro rekao je da je ubijen šef kriminalne skupine poznat kao Zinjo i da je policija zadala jak udarac kriminalcima kojih je širom Brazila najviše od svih država Južne Amerike.

Poslednje ubistvo vođe bande došlo je posle niza sukoba kriminalaca širom Rija, zbog čega obični građani više ne smeju uveče da izađu na ulice.

Kriminalne grupe u Riju često su sastavljene od sadašnjih i bivših policajaca i postale su jedna od najvećih bezbednosnih pretnji u regiji.

Na početku su osnovani kao odbrana za siromašne četvrti koje su opustošile narko-bande, a sada su pretvoreni u kriminalne grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading