VODITELJKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Zasijala u uskoj haljini, ne skida osmeh s lica! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Kužet pokazal kako izgleda u drugom stanju!

VODITELJKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Zasijala u uskoj haljini, ne skida osmeh s lica! (FOTO)

Foto: printscreenPinkTV

Sanja Kužet, poznata voditeljka, trenutno se nalazi u drugom stanju sa suprugom Nemanjom Živojinovićem očekuje sina. Par već ima sina Strahinju, dok Nemanja ima sina Andriju iz prethodnog braka. Sanja je nedavno na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa događaja na kojem je blistala u elegantnoj crnoj odevnoj kombinaciji, ističući svoj trudnički stomak.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Kužet pokazala trudnički stomak

Stariji sin, Strahinja, pokazuje interesovanje za košarku, dok mlađi sin trenira fudbal i strastveni je navijač Crvene zvezde. Uz to, Sanja je otkrila da je njen mlađi sin već sa nepunih pet godina odlazio na kampove sa svojim fudbalskim timom, pokazujući izuzetnu posvećenost i ljubav prema sportu. Iako je ovo za mnoge roditelje neobično, Sanja je podržala sina u ostvarivanju njegovih želja, ističući važnost prepoznavanja i podrške dečjim interesovanjima.


Sanja je priznala da joj je bilo teško da se odvoji od mlađeg sina kada je odlazio na kamp u Bugarsku. Ipak, uz podršku i poverenje u sinovu posvećenost, uspela je da prebrodi ovo iskustvo. Tokom boravka na kampu, njen sin nije koristio telefon kako bi se potpuno posvetio fudbalskim aktivnostima, što je pokazalo njegovu samostalnost i strast prema sportu.
Republika

Foto: E Stock

Sanja Kužet

Sanja Kužet je istakla da je važno osluškivati decu i podržavati njihove želje, čak i kada roditelji možda nisu spremni za određene situacije. Njena iskustva sa sinovima naglašavaju važnost podrške, poverenja i razumevanja u roditeljstvu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading