PRVE FOTOGRAFIJE TRUDNE SANJE KUŽET: Voditeljka pokazala stomak u dugoj elegantnoj haljini

Autor:

Zabava

08.01.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Kužet trudna po treći put!

PRVE FOTOGRAFIJE TRUDNE SANJE KUŽET: Voditeljka pokazala stomak u dugoj elegantnoj haljini

Foto: instagram.com/sanja_kuzet

Sanja Kužet

Voditeljka Sanja Kužet je novu 2024 godinu započela sa lepim vestima, da je trudna po treći put. Naime voditeljka čeka drugo dete sa suprugom Nemanjom i trenutno uživa na trudničkom bolovanju. 

Lepe vesti objavila je Grand produkcija za koju Sanja radi godinama unazad.

- Grand produkcija je sa radosnim vestima ušla u 2024. godinu. „Ovom prilikom čestitamo našoj lepoj voditeljki i njenom Nemanji i radujemo se dolasku podmlatka u našu produkciju!", stoji u saopštenju "Grand" produkcije.

 

 

Voditeljka se nije oglašavala povodom lepih vesti, ali je na svom Instagram profilu podelila prve fotografije od kako se saznalo da je u blagoslovenom stanju. Svako ko je video pomenute slike jasno uviđa koliko Sanji trudnoća prija, jer je nikad lepša.

Kužetova je lepe želje povodom božićnih praznika poželela svojim pratiocima u dugoj crvenoj haljini koja je otkrivala stomak i još uvek njenu zavidnu figuru, a u rukama je držala plišanog medveda

- Mir Božiji Hristos se rodi - stoji u objavi ispod fotografije 

Republika

Foto: E Stock

Sanja Kužet

Podsećamo Sanja ne krije da Nemanja i ona nisu ozvaničili vezu, a kako tvrdi, ne postoji konkretan razlog već je reč o prevelikom broju obaveza.

-  Ja sam bila u drugom stanju kada sam se udala prvi put. Lepe uspomene, mislim iskreno to su zaista u tom trenutku bile jedne jako važne i lepe stvari za mene. Drugi put nisam obukla venčanicu, ne zato što nismo moj sadršnji partner i ja želeli da do toga dođe, nego prosto neki splet čudnih okolnosti. Mi od kako smo se spojili, mi stalno nešto stvaramo, gradimo, planiramo i non-stop nam se nešto dešava. Mi zaista nismo imali nekog predaha u tom smislu da se tim venčanjem bavimo. Onda su nas sve ostale životne stvari i okolnosti zapravo naučile da je mnogo bitnije sve to drugo što radimo, nego sam taj jedan čin i taj dan. Tako da ne bežimo od toga, ko zna možda će se to desiti u nekom trenutku ali i ovako nam je sjajno - ispričala je Sanja u autorskoj emisiji Vesne Dedić.

Inače, iako je Sanja jedno od najpoznatijih televizijskih lica, Nemanju retko viđamo, mada ona tvrdi da ne beži od kamera. 

Ma ne, mi smo dugo zajedno. Normalno se krećemo i izlazimo, nema tu razloga da bilo ko koga krije. Samo prosto mislim da njemu nije mesto na finalu. To je moje radno mesto i zaista nikada nije dolazio na moj posao. To nije ni deo njegove profesije, ali kada nas na nekim događajima vide zajedno tu nije nikakav problem i da nas uslikaju - rekla je Sanja.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading