Suzana Mančić grcala u suzama zbog oca komuniste: Nismo slavili Božić

Autor:

Zabava

07.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Suzana Mančić se prisetila detinjstva, pa nije mogla da sakrije suze

Suzana Mančić grcala u suzama zbog oca komuniste: Nismo slavili Božić

Foto: ST/Vladimir Lukić

Voditeljka Suzana Mančić ispričala je kako je proslavila Badnji dan kao i kako provodi današnji najradosniji hriščanski praznik, a onda je iznenada briznula u plač.

-Moja cela uža familija je bila ovde na večeri, bilo je dosta posla! Danas se ide kod mog brata na božićni ručak, tako su podelili naši roditelji. Uvek smo išli kod tetke na Badnje veče, teča Milenko je pravio pijanog šarana, tako da sam i ja to napravila po njegovoj recepturi a danas, zna se, meso se jede, kraj je postu – ispričala je Suzana u jednoj emisiji na TV Pink, a potom pokazala česnicu.

-Ovo je česnica, nisam je ja napravila, naručila sam je. Nisam baš sve stigla da uradim sa ove dve ručice.

Foto: Republika

Suzana Mančić


Kako kaže, u ranom detinjstvu nije slavila hrišćanske praznike.

- Pripadam generaciji komunizma, ja do 15-16. godine nisam razlikovala Božić od slave, dok mi je Uskrs uvek bio prepoznatljiv po farbanju jaja. Mi nismo slavili, otac mi je bio komunista, Partizan, ali od sredine osamdesetih smo počeli da slavimo – iskrena je Suzana, koju su savladale emocije, te se rasplakala.

- Moja su verovanja u dobrotu, istinu i pravdu. Tako nekako i Boga doživljavam. Za mene je religija, vera, Bog nešto što je dobro, što je istinito i pravedno. Kada pomislim da bih mogla da budem bliže Bogu, samo istinu zbori, voli ljude i to je to. Čuvajmo jedni druge, poštujmo se, tako možemo da sačuvamo svoju ulicu, svoju njivu, svoj voćnjak – rekla je Suzana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading