VODITELJKA SPREMNA DA SE PENZIONIŠE: Suzana Mančić poslala DIREKTNU poruku ćerki, želi unučiće!

Autor:

Zabava

19.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starija ćerka Teodora je mislila da će imati prvi brak za ceo život, ali to se nije desilo.

VODITELJKA SPREMNA DA SE PENZIONIŠE: Suzana Mančić poslala DIREKTNU poruku ćerki, želi unučiće!

Foto: Republika

Voditeljka Suzana Mančić kaže da jedva čeka da joj jedna od ćerki podari unuče da bi mogla da ga ljulja kad se penzioniše.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/suzanamancicofficial

Suzana Mančić sa starijom ćerkom Teodorom

 

Nekadašnja Loto Devojka kaže da zasad šeta psa, ali da se potajno nada da će uskoro da postane baka.


- Imala sam drugačije planove sa starijom ćerkom Teodorom, a onda mi je mlađa naslednica Natalija rekla: "Bože, mama, ti si imala planove, pa to je njen život, šta ti ima da planiraš!" Deca te vrate na pravi put i prosvetle kad odlutaš u nekim svojim vizijama u glavi. Kako vreme prolazi, ja sam sve opuštenija, spremna sam na sve i na to da postanem tašta i baka, kako bude, neka bude, samo neka mi je Teodora srećna i zadovoljna - kaže voditeljka i dodaje:
- Sve ima svoje vreme. Eto, starija ćerka je mislila da će imati prvi brak za ceo život, ali to se nije desilo. Bitno je da je zdrava i prava, a muškaraca će biti. Ništa ne treba na silu, važno je da u partneru moja deca nađu prijatelja, pa tek onda partnera za ceo život.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika

20.10.2023 07:26

Ajde matora opajdaro, sto ne radis u zivotu nista, skini nam se sa grbace. U mediji su svi oni, za koje nikada nismo trebali da cujemo, a kamo li da su javne licnosti, "elita", dzet set........zemljo otvori se.