SUZANA MANČIĆ PEVALA TITU PRED SMRT: Nastupala sam u maturskoj haljini, TRESLA su mi se kolena!

Autor:

Zabava

13.10.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka i pevačica otkrila kako je došlo do toga da peva Josipu Brozu Titu!

SUZANA MANČIĆ PEVALA TITU PRED SMRT: Nastupala sam u maturskoj haljini, TRESLA su mi se kolena!

Foto: Profimedia, ATA Images

Voditeljka i pevačica Suzana Mančić svojevremeno je pevala Josipu Brozu Titu i to pred njegovu smrt. Kako je ispričala voditeljka, dugo se krilo da je Tito bolestan, a nju su "izvukli" kako bi mu ispunili želju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Suzana Mančić

- Bilo je uzbudljivo. To je bila poslednja godina njegovog života, naravno krilo se da je bio bolestan, mi to tada nismo znali. Mene su izvukli iz Teatra pet, pravnog fakulteta i onako kao u filmovima pitali me da pođem sa njima i da idem da pevam Titu. Rekla sam da mi treba vremena da se spakujem, a oni su rekli da su to već rešili kod mame - rekla je voditeljka, pa nastavila:

- Bukvalno su me izvukli sa predavanja i otišli smo na Taru u hotel Omorika. Tu je bila policija, UDB-a, vojska, veliki stres se osećao u vazduhu. Ja nisam tremaroš, ali kada sam izašla meni su se kolena tresla. Pevala sam u maturskoj haljini, Tito je bio neraspoložen, njegove pudlice su lajale, pa sam jedva čekala da završim - ispričala je Suzana za "Kurir TV".

Republika

Foto: Profimedia

Josip Broz Tito

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading