OGLASIO SE PIKSI NAKON DEBAKLA "ORLIĆA": Bolan i previsok rezultat!

Autor:

Sport

13.10.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne bih dao bilo kakve druge komentare, kaže selektor seniora.

OGLASIO SE PIKSI NAKON DEBAKLA "ORLIĆA": Bolan i previsok rezultat!

Foto: ST/N. Mutić

Dragan Stojković Piksi

Mlada reprezentacija Srbije doživela je istorijski debakl od vršnjaka iz Engleske - 9:1 (2:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. godine. 

Katastrofa u Notingemu na stadionu "Siti Graund" izazvala je brojne reakcije u javnosti. Brojni domaći stručnjaci razočarani su nakon možda i najtežeg brodoloma reprezentativnih selekcija i klupskog fudbala u našoj zemlji, a reagovao je i kormilar seniorskog tima Dragan Stojković Piksi. 

Njegovi izabranici u subotu protiv Mađarske (20.45) igraju verovatno odlučujući meč za plasman za kontinentalni šampionat, a selektor se kratko oglasio iz Budimpešte ne želeći da kvari fokus pred duel na "Puškaš areni".

Bolan i previsok rezultat. Ne bih dao bilo kakve druge komentare, želim da zadržim fokus i koncentraciju na onome što nam nam predstoji sutra uveče - rekao je Dragn Stojković Piksi uoči duela grupe G.

Podsetimo, "orlići" zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli kvalifikacija za EP nakon dva kola. Izranici Dušana Đorđevića na startu su rutinski savladali Azerbejdžan, dok će u trećoj rundi u ponedeljak gostovati reprezentaciji Severne Irske (20.30). Dve selekcije imaju isti bodovni saldo, kao i Luksemburg - po tri, a "gordi albion" i Ukrajinci su maksimalni sa po šest bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading