NAŠU VODITELJKU PREVARIO DEČKO: Dok je bio sa njom, drugu je ŽENIO paralelno!

Autor:

Zabava

25.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Suzana Mančić posavetovala mlade devojke

NAŠU VODITELJKU PREVARIO DEČKO: Dok je bio sa njom, drugu je ŽENIO paralelno!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Voditeljka Suzana Mančić prisetila se događaja iz prošlosti koji je na nju ostavio najjači utisak baš u vreme novogodišnjih praznika, pa je ispričala da je imala dečka koji je pored nje imao paralelnu vezu s drugom ženom, kojom se oženio. 


- Tik pred Novu godinu se davno moj tadašnji dečko oženio drugom! Imao je paralelnu vezu, a ja to nisam znala. Ja sam to preživela, pa kažem sad i drugim devojkama, ako i raskinete s momkom, ma ko ga šiša. Nikad nemojte oko toga da se potresate jer ko zna zašto je to dobro - rekla je kroz osmeh bivša Loto Devojka, pa na pitanje Sanje Marinković da pojasni tu situaciju, ona je dodala:


- Verovatno mu nisam bila dovoljno dobra ili sam bila previše dobra, pa nije mogao sa mnom, pa je morao da me ostavi. To mi svakako nije poljuljalo samopouzdanje.
Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Suzana Mančić

 

Podsećamo Naime, Suzana je otkrila da je sa svojim drugim suprugom potpisala predbračni ugovor kako bi svi bili srećni i zadovoljni. Ona je objasnila da je to inicirala zbog različitog načina podele imovine u Grčkoj i Srbiji. 

- Jašta da se plašio oko imovine, zato sam to i uradila - rekala je Suzana u emisiji  "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" , te priznala da je bila treća žena svog prvog supruga, i kako nikome to ne želi:

-- I svakoj devojci bih poželela da nekome bude prva žena jer ja nikome nisam bila prva žena - zaključila je bivša voditeljka.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading