MAJKA ČETVORO DECE UMRLA NA BOŽIĆ: Otišla je da prilegne i nije se probudila, suprug tvrdi da je jedini ZDRAVSTVENI problem bio OVAJ!

Autor: M.O.

Lifestyle

08.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su devojčice otvarale poklone, ona je umirala.

MAJKA ČETVORO DECE UMRLA NA BOŽIĆ: Otišla je da prilegne i nije se probudila, suprug tvrdi da je jedini ZDRAVSTVENI problem bio OVAJ!

Foto: FACEBOOK/PRINTSCREEN/Ashley Stanik

Iako je Božić najradosniji praznik, jednoj porodici će taj datum ostati upamćena kao najtužniji i najpotresniji ikada. 

Australijska porodica je ostala bez odgovora, nakon što je majka četvoro dece, koja je inače bila intekako popularna na društvenim mrežama, umrla u snu. 

Ešli Stanik (33) se probudila tog božićnog jutra ali je odmah osećala mučninu, te je malo nakon toga odlučila opet da legne. 

Popila je času vode i zamolila muža da snimi decu dok odmotavaju poklone, a da će ona gledati to kada se probudi. 

 

 

Muž je ostavio da spava sve do popodneva, a kada je pokušao da je probudi shvatio je da ona ne reaguje. Bio je užasnut kada je shvatio da je ona mrtva. 

- Nema oproštaja, nema ničega, ona je samo otišla - rekao je ožalošćeni suprug i dodao je da je ona ranije imala sa želucem i povećanom slezinom, ali da nije bilo šta opasno. 

- Nije bilo naznaka da nešto nije u redu, zbog toga nam je sada još teže shvatiti šta se dogodilo - rekla je njena rođaka Kasandra. 

 

 

Išla je u kupovinu poklona na Badnji dan, a sledeće jutro je počelo užurbano. Nakon što je obavila preostale pripreme za praznike, otišla je na kratko da odspava.

Ljudi su počeli da komentarišu da je narkomanka i da se predozirala, ali suprug tvrdi da je to užasna laž. Tvrdi da je imala život pre dece, i da se on sam borio sa ovisnošću, ali da se njihov život promenio i da su oboje čisti.  

- Mislim da su sve devojčice koje imaju 12 i 8 godina u najvećem šoku i da ne prihvataju činjenicu da majke nema. Najmlađa koja ima samo četiri je joj uvem mala da shvati šta se zaista dešava - rekao je otac. 

Otac dece prima invalidsku penziju i nije u mogućnosti da samostalno pokrije troškove sahrane. Zbog toga je pokrenuta online kampanja kako bi se prikupio novac za sahranu i pružila pomoć deci.

Porodica sada čeka dalji rezultat istraživanja šta se zaista dogodilo, ali to bi moglo potrajati mesecima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading