BILA JE MRTVA 15 MINUTA I TVRDI DA "GORE" NIJE KAO ŠTO ZAMIŠLJAMO: Doktorka kaže da to nismo ni u FILMOVIMA videli (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

07.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dožvela je kliničku smrt i opisala je šta je videla na "drugom" svetu.

BILA  JE MRTVA 15 MINUTA I TVRDI DA  "GORE" NIJE KAO ŠTO ZAMIŠLJAMO: Doktorka kaže da to nismo ni u FILMOVIMA videli (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/ NDE Diary

Doktorka Linda tvrdi da je iskusila kliničku smrt i podelila svoje utiske o onome što je doživela "na onom svetu".

Žena koja je bila klinički mrtva 15 minuta tvrdi da je tokom tog vremena provela otprilike pet godina u rajskom okruženju, živopisno opisujući svoja iskustva, kako piše "Unilad".

Dana 6. maja 2001. godine, dr Linda Kramer rano ujutro je otišla u kupatilo, gde je osetila neobičnu pospanost. Kasnije se saznalo da je bila klinički mrtva gotovo 15 minuta, ali dok su je medicinski radnici reanimirali, tvrdila je da je proživela pet godina u raju. Kako je "vreme nije postojalo" u uobičajenom smislu, koristila je svoje kretanje nebom kako bi procenila prolaz vremena.

Republika

Foto: youtube/printscreen/ NDE Diary

Tvrdi da smrt nije ono što zamišljamo

 

Uzimajući u obzir da u stvarnom životu može hodati brzinom od oko četiri do šest km/h, koristila je ovu brzinu kako bi pratila vreme dok se kretala nebom.

Dr. Kramer je opisala sposobnost da uzme bilo koji oblik i čak da se transformiše u druge osobe koje je srela u tom transcendentnom svetu, a svaki trenutak je bio ispunjen slikama od izuzetne lepote.

- Odjednom sam se našla u polju cveća, posmatrajući planinski venac 30.000 puta veći od Mont Everesta. Bez obzira gde sam bila, taj ogroman planinski venac uvek je bio prisutan u pozadini -  podelila je.

- Mogla sam videti zgrade sa neboderima, a Dubai je izgledao poput malih minijaturnih koliba u poređenju s njima. Posmatrala sam jezera - sve u širokom panoramskom pogledu. Bila sam u interakciji s ljudima, razgovarala s njima - nastavila je Kramer. Ako je želela biti negde drugde, samo bi pomislila na to mesto i trenutno bi se teleportovala tamo.

Isto tako, neki drugi ljudi koji su bili klinički mrtvi tvrde da su imali vizije zagrobnog života. Naučnici, s druge strane, tvrde da je život posle smrti malo verovatan, jer opstanak svesti nakon smrti navodno nije moguć, što implicira da kada nas jednom zauvek ne bude - to je zaista kraj. Naravno, nauka pada u vodu i ova teorija ako ste vernik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading