MEMEDOVIĆ PROGUTAO ŽIVOG MORSKOG JEŽA PRED KAMERAMA: Njegova reakcija sve rekla! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaboravno iskustvo pružilo mu se u jednom selu u Rusiji na samom severu zemlje

MEMEDOVIĆ PROGUTAO ŽIVOG MORSKOG JEŽA PRED KAMERAMA: Njegova reakcija sve rekla! (VIDEO)

Foto: E-Stock

Jovan Memedović

Voditelj i autor emisije "Sasvim prirodno", Jovan Memedović veliki je avanturista, što se dalo videti kroz njegove putošestvije i emisije, međutim, sada je za potrebe iste probao ono što nikada nije i to na krajnjem severu Rusije.

Naime, Memedović je za svoju publiku spremio divnu priču o selu u Rusiji, gde je prvi put probao čak i morskog ježa.

On je od lokalnih ribara kojima je to posao za egzistenciju i koji radi nekada čak i po 24 sata dobio morskog ježa, kojeg je probao, ali živog.

Sve ovo uradio je pred kamerama, a kakvog je ukusa specijalitet koji je probao - da se zaključiti na osnovu njegove reakcije.

Podsećamo voditelj se nedavno javno izvinio notarima zbog svojih nedoličnih komentara u jednoj epizodi popularnog kviza.

Naime, Memedović je gostovao u emisiji "Jedan dobar dan" gde je iskoristio priliku da se izvini notarima koji su reagovali na njegove reči. On je istakao da mu je namera bila da opusti takmičara, ali da shvata kako su njegove reči mogle biti pogrešno protumačene.

- -Uvek to radim samo da bih opustio takmičare, a oni su, ne krivim ih, ali zaista pred reflektorima, pred kamerama, potpuno u nekom drugom stanju, tako da kažem. I ja onda sve vreme pokušavam da ih opustim, da se ponašaju prirodno i da ono što znaju, znaju - objašnjava Memedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading