VUK MOB POKUŠAO DA SE UBIJE: Seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan...

Autor:

Zabava

05.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper progovorio o detaljima šokantnog postupka!

VUK MOB POKUŠAO DA SE UBIJE: Seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan...

Foto: ST/Dragan Kadić

Vuk Mob

Poznati reper Vuk Mob otvoreno je progovorio o najtežim životnim momentima, danu kad ga je napustio otac, porocima, te priznao da je pomišljao i na ono najgore, da digne ruku na sebe. 

Ne znam kako, mnogo sam pio... Jedno veče sam bio "duboko u flaši", seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan. Nisam mario za sebe i nisam mislio ni na šta u tom trenutku. Ali onda mi je pred očima blesnula slika moje ćerke i života koji je čeka. Nisam želeo da odrasta bez očinske figure - priznaje Vuk, pa je otkrio da li je probao drogu

 -Ja se nikada nisam drogirao, čak ni probao. Jesam jednom dim trave, ali nikada ništa više od toga. Bilo je ponuda na svakom nastupu, uglavnom od vlasnika klubova, ali me to nije zanimalo. Kada su žene i alkohol u pitanju, tu nisam znao da se kontrolišem, dok nisam upoznao Oliveru.

Na pitanje zbog čega se razišao sa Oliverom, Mob je odgovorio.

- Svega je tu bilo, ali moram da kažem da je laž sve što je u medijima tada izlazilo o nama. Niti sam ja nju prevario, niti je ona mene, samo se desilo mnogo stvari u tom trenutku koje ja nisam mogao da podnesem. Ja sam bio taj koji joj je rekao da se skloni od mene. Smrt oca je nešto sa čim sam se dugo borio i bio sam jako loše psihički, čak sam sebi pokušao da oduzmem život - kazao je Mob. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vuk Mob

 

Reper je progovorio i o odnosu sa fanovima, te priznao da se znalo dešavati da završi sa nekom od obožavateljki posle nastupa

- Uf, jesam. To uglavnom bude posle nastupa. One dođu da se slikaju... Ispoštujem sve, neku malo manje, neku malo više (smeh). Šalju sve i svašta, najviše intimne delove tela. To sve bude na foru: "Kako ti se dopada? Hajde dođi..." I ja odem, šta ću, slab sam na žene.

Foto: instagram.com/

 

 

Za Tijanu Em, sada već njegovu bivši ima samo reči hvale

Tijana je fenomenalna devojka, mi se nismo nijednom posvađali za tri meseca. Intimni odnosi su bili odlični i sve je funkcionisalo, ali problem je opet bio u meni. Kada počnem da se vezujem za nekog, odmah prekidam. Ne znam kada će to proći, ali za sada je tako - rekao je za Informer.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading