ŽENA OD SULTANA PREKINULA ĆUTNJU O VUKU MOBU: Uživo u programu otkrila istinu o njihovom odnosu!

Autor: P. R.

Zabava

12.12.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo da li su i dalje u vezi!

ŽENA OD SULTANA PREKINULA ĆUTNJU O VUKU MOBU: Uživo u programu otkrila istinu o njihovom odnosu!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em koja se proslavila pesmom "Žena od sultana", nedavno je iznenadila javnost objavom o raskidu svoje emotivne veze sa reperom Vukom Mobom. Ova vest izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama i domaćim portalima, a mnogi su bili znatiželjni da čuju Tijanine reči o ovoj temi.

Ona se gostujući u emisiji "Amidži šou" na pitanje voditeljka dotakla upravo ove teme, te istakla da ni sama nije sigurna šta se dešava sa njenom romansom sa poznatim reperom, ali i da se svaki dan čuju.

- Pa, to je sad... Ni tamo ni vamo, da kažem. Ništa se zvanično i ne zna, videćemo šta će biti. Mi smo, svakako, u super odnosima, nismo se ni posvađali, niti bilo šta. Čujemo se svaki dan, tako da ne znam šta će biti, ne bih ništa zvanično rekla. Videćemo - objasnila je Milentijevićeva.

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Tijana Em Amidži šou

Podsećanja radi, pevačica Tijana Milentijević nedavno je za Republika istakla da još uvek ima traume zbog bivšeg dečka koji je tukao, pa je priznala da joj se javljao nakon skandala, o čemu je danima brujala javnost. Kako nam je otkrila, danas pazi s kakvim muškarcima ulazi u emotivni odnos, da nerado priča o bivšima, a progovorila je i o reperu Vuku Mobu, s kojim je raskinula posle nekoliko meseci veze.

Tačno je da imam traume otkako me je bivši dečko pretukao, ali to je sada sve iza mene. Imam knedlu u grlu kad pričam o tome i kad se vraćam u glavi u taj period, ali sam izašla kao pobednik i drago mi je zbog toga. Shvatila sam da ne mogu olako da verujem ljudima i da treba da pazim s kim ulazim u odnos. Što se bivšeg tiče, jeste se javio nekoliko puta, ali to je sve. Nemamo komunikaciju i mislim da je tako najbolje. Zašto bih se vraćala na to? Može neko da se pokaje za postupke, ali tu je poverenje odavno izgubljeno - priča pevačica. 

Republika

Foto: instagram.com/

Tijana Em i Vuk Mob

Vuk me je video s kratkom kosom kad sam bila na jednom snimanju i tako je počeo da insistira da mi frizura takva ostane. Nisam se zbog njega ošišala, ali sam nastavila da nosim novu frizuru na njegovo insistiranje. Što se raskida tiče, jesmo doneli odluku da na sve za sada stavimo tačku, ali među nama nema nikakve zle krvi. Dok smo bili u vezi, nismo se nijednom posvađali, ali sada smo rešili da se malo odvojimo jedno od drugog i da vidimo da li opšte ima šanse da obnavljamo vezu ili ne - rekla nam je Žena od sultana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading