IMAO SAM OSAM OPERACIJA U PET GODINA: Janko Tipsarević progovorio o kraju profesionalne karijere, a evo čime se sada BAVI!

Autor:

Zabava

12.12.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniser uživo u programu priznao sve!

IMAO SAM OSAM OPERACIJA U PET GODINA: Janko Tipsarević progovorio o kraju profesionalne karijere, a evo čime se sada BAVI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditelj Ognjen Amidžić večeras je u emisiji "Amidži šou" ugostio bivšeg tenisera Janka Tipsarevića, pevačicu Tijanu eM, Dalibora Golubovića, koji je imitator predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će i sam nešto kasnije stići u emisiju.

Janko je na samom početku gostovanja progovorio o kraju svoje profesionalne karijere.

- Kako ste, jeste dobro? - pitao je Ognjen.

Republika

Foto: Pink/Printscreen

Janko Tipsarević

- Sjajno, nikad bolje - rekao je Janko.

- Janko, karijera? - pitao je Amidžić.

- Kilogrami ne idu baš sjajno, ali akademija ide dobro. Proširili smo se na nekoliko mesta, Meksiko, Nemačka, Dubai, Grčka... Otvaramo početkom godine najveći centar za šljakaste terene u celoj Aziji. Druga firma jako lepo radi sa luksuznim hotelima i kantri klubovima, imamo preko dvadeset hotela i tri kantri kluba. Sve u svemu, ide sve jako lepo - zaključio je on, te otkrio da se povukao sa terena zbog brojnih zdravstvenih problema, ali i da mu je ovo pomoglo da donese ključne poslovne odluke:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janko Tipsarević u emisiji "Amidži šou"

- Zadnjih par godina je bilo stvarno mučno, jer u pet godina sam imao osam operacija. Ceo taj proces treniranja i vraćanja je postao ne baš sjajan. Ali, dobro je da u tih pet godina, doduše i ranije, jasno sam znao da želim da ostanem u sportu, da se bavim tenisom kroz ovaj ili onaj način. Pomogao mi je jako puno da donosim neke odluke kad sam imao više vremena - objasnio je Tipsarević u emisiji "Amidži šou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading