PEVALA NA DOČEKU FUDBALERA POSLE BARIJA: Naša pevačica nekada držala famozni PEHAR Kupa šampiona, a sada RADI u Crvenoj zvezdi!

Autor:

Zabava

12.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Vanesa Šokčić progovorila o svojoj ulozi u FK Crvena zvezda!

PEVALA NA DOČEKU FUDBALERA POSLE BARIJA: Naša pevačica nekada držala famozni PEHAR Kupa šampiona, a sada RADI u Crvenoj zvezdi!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, FK Crvena zvezda

Popularna folkerka Vanesa Šokčić imala je privilegiju da peva igračima FK Crvena zvezda nakon što su 1991. godine ostvarili neverovatan uspeh u Bariju osvojivši Kup evropskih šampiona. Pobeda nad Olimpikom iz Marselja i dalje se pamti kao najveći uspeh naše ekipe, a pevačica je dobila priliku i da drži pehar u rukama.

- Kad je Zvezda bila prvak Evrope, pevala sam na dočeku. Sticajem okolnosti navijala sam za Zvezdu. Deda pokojni mi je to preneo. Kad sam bila klinka, on bi u dvorište izneo radio i kada igra Zvezda, tu muva nije smela da proleti. Meni je to tako ostalo. Pevala sam tu žurku posle pobede i to je za mene bila velika stvar i sada je. Držala sam pehar u rukama - ispričala je Vanesa u emisiji "Puls Srbije".

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda u Bariju 1991. godine

32 godine kasnije, Vanesa je i dalje vezana za FK Crvena zvezda i to poslovno. Naime, ona se nalazi u UO Zvezde za ženski fudbal.

- Sada sam u upravnom odboru Zvezde za ženski fudbal i mogu da kažem da imamo prelepe mlade devojke koje stvarno postižu sve veće i veće uspehe iz dana u dan. Apelujem na sve devojčice koje žele da igraju fudbal, jer više ne postoje te predrasude da je to muški sport, da nam se pridruže ako žele - ispričala je Šokčićeva za "Kurir TV".

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Vanesa Šokčić

Vanesa je nedavno prisustvovala proslavi punoletstva ćerke Slađe i Radiše Trajkovića Đanija, gde nam je otkrila tajnu svog mladalačkog izgleda.

- Volim da spremam i kuvam, kad vidim da sam preterala, uvek se setim svog druga Džeja: "Maco, probuši kašiku". A šta ćemo sa viljuškom? (smeh) - ispričala je Vanesa za Republiku tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading