OVO JE HOROR! Mladić snimao kako ga napada AJKULA, sve je postalo crveno, a on uputio POSLEDNJE REČI svima (VIDEO)

Autor:

Svet

12.12.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad ajkule u Australiji

OVO JE HOROR! Mladić snimao kako ga napada AJKULA, sve je postalo crveno, a on uputio POSLEDNJE REČI svima (VIDEO)

Foto: printskrin

Dvadesetogodišnji Mateo Marioti iz italijanskog grada Parma doživeo je jeziv napad ajkule dok se kupao nedaleko od obale na plaži 1770 u Kvinslendu, Australija. Napad je snimio kamerom, a njegova hrabrost i hladnokrvnost tokom napada su izuzetni.


Napad i hrabrost



Mateo je bio svestan rizika plivanja u vodi dubine jedan metar, ali nije primetio dolazak ajkule. Napad je bio iznenadan i brutalan, ali Mateo je pokazao izuzetnu hrabrost i hladnokrvnost. Čak je uspeo da otvori usta ajkule rukama kako bi izvukao svoju nogu.

- U petak sam saznao da je moj deda Đovani umro. Morao sam da se opustim i mislio sam da se kupam nedaleko od obale. Uzeo sam malu kameru da snimim ribu, ali posle nekoliko koraka osetio sam užasan bol u stopalu - rekao je mladić.

On je bio na plaži 1770, dobro poznatoj lokaciji u Kvinslendu, u vodi dubine jedan metar, rekao je njegov otac medijima.

- Nije video ajkulu da dolazi. Ona ga je tri puta napala s leđa. Za nekoliko sekundi već ga je odvukla u duboku vodu da ga rastrgne, kao što to rade sa plenom. Znam to jer sam ronio u raznim delovima sveta i našao se među ajkulama. Mateo je bio snažan, hladan i hrabar: rukama je otvorio usta ajkule da izvadi nogu - rekao je Mateov otac.


Snimak i oproštaj



Nakon što se oslobodio stiska ajkule, Mateo je snimio jeziv prizor kako bi se oprostio od svojih bližnjih.

Na snimku se vidi krvava voda i čuju se krici instruktora ronjenja Tomaza Agostija, koji je pritekao u pomoć i izvukao Matea na obalu.

 


Reakcija i podrška



Mateo se zahvalio prijateljima i svima koji su mu pružili podršku iz bolničke sobe u Brizbejnu, gde se oporavlja nakon amputacije leve noge ispod kolena.

- Dajete mi snagu da prevaziđem ovaj strašni trenutak. Ponavljam: vi ste moji heroji - piše on na Instagramu.

Njegova reakcija na napad i podrška koju je dobio su inspirativni, a on ih naziva svojim herojima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading