ŠOK PRIZNANJE TIJANE EM: Konačno progovorila o pomirenju sa Vukom Mobom!

Autor:

Zabava

31.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila šta se dešava u njenom ljubavnom životu!

ŠOK PRIZNANJE TIJANE EM: Konačno progovorila o pomirenju sa Vukom Mobom!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Tijana Milentijević nedavno je obradovala svoje fanove novom pesmom, a sad je za domaće medije otkrila svoje planove za narednu godinu, ali i šta je bio njen najveći izazov u protekloj godini.

Tijana je istakla da je trenutno fokusirana na svoju karijeru i pesme, te da nema u planu brak ili svadbu u skorije vreme. Naglasila je da je njen partner Vuk Mob neko ko je podržava u svemu i da je prisustvovao snimanju njenog spota, pružajući joj podršku u trenucima kada je to najpotrebnije. Takođe, istakla je da je srećna što je njen partner neko ko je razume i podržava u poslu, te da se trenutno fokusira na ostvarenje svojih profesionalnih ciljeva.

Mi smo u odličnim odnosima, situacija je malo komplikovana, ali to se ništa ne zna tako da ja ne bih pričala. Srećna sam stvarno, mi se čujemo tako da ćemo videti šta će biti. Ostali smo prijatelji, a možda nećemo ostati samo prijatelji, videćemo. Ne mogu ništa da kažem, ne znam ni ja - rekla je Tijana Milentijević za portal Srbija Danas.

Republika

Foto: Milan Kostić/FotografMK, ST/Dragan Kadić

Tijana Em i Vuk Mob

Neko vreme šuškalo se da se Tijana preselila kod Vuka u vilu na Žarkovu, a ona je tada otkrila šta je zapravo istina.

Nisam se preselila, ali da provodimo previše vremena zajedno i da sam dosta kod njega, to je tačno. Ogromno mi je olakšanje to što se i on i ja bavimo istim poslom, jer je on neko ko me razume i podržava apsolutno u svemu. On mi govori da treba da izgledam dobro i da budem s*ksi, a to mi mnogo znači u poslu. Bio je prisutan i kada sam snimala spot i podržao me apsolutno u svemu. Nikada dosad nisam imala takvog partnera. Ranije sam imala tremu i blokadu, a s njim to nije slučaj. S njim uživam u svemu, ne smeta mi kada je tu, naprotiv. Znači mi kad je tu. O svadbi niti pričamo, niti ja o tome razmišljam. Trenutno želim da se posvetim karijeri i pesmama, a mislim da i on tako razmišlja. Ima vremena za sve, nama je trenutno jedino važno što smo srećni sada - rekla je Tijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading