RUSKINJA OTKRIVA KAKO DA 2024. GODINE BUDETE "PUNI KAO BROD": Posle 22h jedno se nikako ne radi, a važno je i OVO

Autor: N.J.

Lifestyle

31.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su ključni koraci za napredak.

RUSKINJA OTKRIVA KAKO DA 2024. GODINE BUDETE "PUNI KAO BROD": Posle 22h jedno se nikako ne radi, a važno je i OVO

Foto: shutterstock

asd

Elena Hristafarida, ruski spiritualni vodič, otkriva tri drevna rituala koji, prema njenim tvrdnjama, mogu privući sreću, novac i ljubav u Novu 2024. godinu. Ovi rituali imaju korene u spiritualnoj praksi i predstavljaju interesantan spoj tradicije i verovanja.
Jedan od rituala koji Elena preporučuje jeste oslobađanje od starih i nepotrebnih stvari pre nego što ponoć označi dolazak Nove godine. Ovaj običaj podrazumeva bacanje ili iznošenje starih stvari iz doma kako bi se napravilo mesto za nove energije i mogućnosti. Iako je tradicija bacanja nameštaja kroz prozor ekstremna, iznošenje stvari kroz vrata može imati isti efekat. Takođe, važno je izbaciti đubre 31. decembra, što predstavlja simboličan čin čišćenja i oslobađanja od negativnosti.

Privlačenje novih stvari

Drugi ritual uključuje privlačenje novih stvari kako biste otvorili prostor za sreću i ljubav u narednoj godini. Preporuka Elene Hristafaride je da 31. decembra nosite barem jedan novi komad odeće ili modni detalj, simboliku novog početka i priliva pozitivne energije. Takođe, za privlačenje novca, važno je izbegavati pozajmljivanje ili uzimanje pozajmica od drugih ljudi između 22 sata 31. decembra i 12 sati 1. januara.

Foto: instagram/printscreen/hristafarida

Preporuka Elene Hristafaride je da 31. decembra nosite barem jedan novi komad odeće ili modni detalj


Ritual sa novcem

Jedan od najzanimljivijih rituala koje Elena preporučuje je vezan za novac. Prema njenim uputstvima, važno je držati najvredniju novčanicu iz novčanika i postaviti je ispod čaše koju planirate da koristite za Novu godinu. Nakon toga, novčanicu treba preklopiti čašom i zadržati je u ruci tačno u trenutku prelaska iz stare u novu godinu.

Ovi rituali predstavljaju samo deo široke palete tradicionalnih običaja i verovanja koji se praktikuju širom sveta kako bi se obezbedila sreća, bogatstvo i ljubav u narednoj godini. Ukoliko želite da isprobate nešto novo i drugačije, možda je ovo pravi trenutak da se upustite u ove drevne rituale i otvorite nove mogućnosti u 2024. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading