NOVOGODIŠNJA TRPEZA KAO IZ FILMA: Ovako savijete salvete i ostavite goste BEZ TEKSTA (FOTO GALERIJA)

Autor: N.J.

Lifestyle

31.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova godina je vreme kada se domovi širom sveta pretvaraju u čarobna mesta ukrašena raznobojnim dekoracijama.

NOVOGODIŠNJA TRPEZA KAO IZ FILMA: Ovako savijete salvete i ostavite goste BEZ TEKSTA (FOTO GALERIJA)

Foto: shutterstock

Upravo je dekoracija ključna za stvaranje praznične atmosfere i unosi poseban duh u svaki prostor. Jedan od najprepoznatljivijih simbola Nove godine su svakako jelka i ukrasi. 

Jedan od centralnih delova prazničnog dekorisanja jeste dekoracija trpeze. Stolovi se obično ukrašavaju svećama, svečanim salveticama, ukrasnim tanjirima i čašama, kao i cvetnim aranžmanima. Takođe, neizostavan deo trpeze su i ukrasni tanjiri i činije sa motivima Nove godine. 

Poslužite se jednostavnim trikovima kako biste napravili trpezu iz snova, a Republika vam donosi jednu zanimljivu ideju za pravljenje salveta za Novu godinu. Ovako će dekoracija biti kao da se njom bavio profesionalac, a ukućani će uživati kako u ukusnoj hrani tako i u lepo pripremljenoj trpezi.

Salvetu okrenite kao na prvoj slici ispod. Prvi list spustite ka donjoj ivici, ali ne do kraja. Sledeći list približite takođe do ivice, ali ne da se dodiruju već da samo ima prostora. To uradite sa trećim listom takođe, pa salvetu okrenite naopačke. Levu stranu savijte ka centralnom delu i pritisnite kako se ne bi vraćala u prvobitan oblik. To uradite i sa drugim stranom, i neka se slobodno malo preklope. Ivicu uvicite da se ne bi otvarala. Sada ponovo okrenite salvetu i možete da je koristite.

U galeriji pogledajte kako da napravite salvete za Novu godinu kao profesionalac:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading