POSLEDNJEG DANA U GODINI URADITE OVO ZA SREĆU U NAREDNOJ: Veruje se da će vam tako 2024. biti BAJKA

Autor: N.J.

Lifestyle

31.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite iskreni prema sebi.

POSLEDNJEG DANA U GODINI URADITE OVO ZA SREĆU U NAREDNOJ: Veruje se da će vam tako 2024. biti BAJKA

Foto: shutterstock

Danas je poslednji dan decembra 2023. godine. Svi loši trenuci, razlazi, prekidi prijateljstava, ljubavi i mnogobrojnih odnosa ostaće iza vas. Možda nije sve išlo onako kako ste planirali, ali kao i svake godine, u isto ovo vreme, postoji šansa da se mnogo toga preokrene u vašem životu.

Lepota života ne mora biti samo u krupnim stvarima, sitnice nekada mnogo više znače. Ali, kako smo svi različiti tako bi i trebalo da se ophodimo prema životu. Živite samo onako kako ste zamislili i nikada ne prihvatajte manje od toga!

Staru godinu iskreno treba ispratiti samo čistim emocijama i mislima. Zatražite oprost od onih koji su vam važni, a svaku negativnost izbacite iz života. Zatražite objašnjenje od onih kojih su vas ostavili na cedilu, pomozite onima kojima je neophodno, a pogotovo danas učinite neko dobro delo bilo da tu osobu poznajete ili ne.

Foto: shutterstock

Staru godinu iskreno treba ispratiti samo čistim emocijama i mislima

Rituali

Da biste privukli sreću, blagostanje, ljubav i prosperitet postoji jedan mali trik. Na sredinu dlana stavite malo cimeta. Otvorite prozor, zamislite želju i dunite jako u dlan kako bi se cimet raspršio. Vaša želja će "odleteti" i pronaći put kojim će se ostvariti.

Lovorov list u novčaniku

Prema starim verovanjima lovorov list je vrta amajlije, zato se mislilo da ako ga stavite u novčanik i nosite sa sobom, ili stavite ispod otirača na kućnom pragu, privlačite bogatstvo i novac. Na današnji dan, stavite jedan lovorov list u novčanik i nosite ga sa sobom svuda. Veruje se da ćete tako privući bogatstvo i prosperitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading