ZARĐAO SAM: Novak samokritičan posle ubedljivog trijumfa!

Autor: P. Z.

Sport

31.12.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković jedva čeka da zaigra sa Olgom Danilović u mešovitom dublu.

ZARĐAO SAM: Novak samokritičan posle ubedljivog trijumfa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković pobedom je započeo učešće na Junajted kupu, pošto je ubedljivo savladao Žižena Žanga.

Tim trijumfom je Srbija povela u ukupnom skoru protiv Kine 1:0, a Nole je posle meča izneo svoje prve utiske.

- Malo sam zarđao na početku. Van tempa i ritma u prvih 5-6 gemova, ali to je normalno. Kada niste igrali zvaničan meč posle mesec dana, potrebno je vreme da motori prorade. On je dobro servirao, nije imao šta da izgubi. Kada sam ga brejknuo, tada se momentum prebacio na moju stranu. Da dobijem u dva seta prvi meč u sezoni, uvek je dobro - rekao je Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Podrška velikog broja navijača sa tribina nije izostala.

- Sjajano je biti ponovo ovde u Pertu. Hvala svima što ste došli. Nova godina je za nekoliko sati, cenim to. Deset godina je prošlo od kako sam bio u Pertu. Ova arena je jedna od najlepših u kojoj sam ikad igrao. Australija je moje srećno mesto. Nedostajalo mi je da igram u Pertu pred vama. Hvala što ste došli - rekao je Đoković u uvodnoj reči", dodao je Đoković.

Posle Noleta, na teren izlazi Olga Danilović u singlu, a potom će njih dvoje zajedno igrati miks dubl. Đoković je tim povodom upitan kada je poslednji put igrao u paru sa nekom pripadnicom lepšeg pola.

Pre nekoliko dana na treningu. Zapravo, od Olimpijskih igara u Tokiju. Olgu dobro poznajem. Nadam se da će pobediti. Ako ne, vraćamo se da završimo posao u miksu - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading