NOVOGODIŠNJA EKSPLOZIJA: Hrvat napustio Efes i pojačao crno-bele!

Autor: P. Z.

Sport

31.12.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar otišao iz Istanbula!

NOVOGODIŠNJA EKSPLOZIJA: Hrvat napustio Efes i pojačao crno-bele!

Foto: Starsport

Ante Žižić protiv Partizana

Hrvatski košarkaš Ante Žižić odlučio je da napusti Efes i pridruži se ekipi Virtusa iz Bolonje, kako je objavljeno na zvaničnom sajtu italijanskog kluba.

Sjajni centar se na takav potez odlučio nakon povrede zbog koje je izgubio svoje mesto u postavi Efesa.

Klub iz Bolonje ističe da se Žižić obavezao na vernost do juna 2026. godine, a već u sredu će imati priliku da zaigra u Evroligi kada Virtus bude dočekao ekipu Bajerna, pod vođstvom trenera Luke Bankija.

Virtus je iznenadio mnoge u prvom krugu Evrolige, postigavši skor od 12-5 i trenutno se nalazi na drugom mestu, odmah iza Reala.

Ante Žižić, star 26 godina, stekao je značajno iskustvo tokom svoje karijere, a dolazak u Virtus pružiće mu priliku da pokaže svoj talenat i doprinese uspesima svog novog tima.

Njegovo iskustvo i umeće mogu biti od ključnog značaja za Virtus u nastavku takmičenja, posebno imajući u vidu ambicije kluba da ostvari uspeh u Evroligi.

Sa skorom 12-5, Virtus se pokazao kao ozbiljan takmac u Evroligi, a meč sa Bajernom predstavljaće dodatni izazov za ekipu trenera Luke Bankija. Očekuje se da će Žižićev dolazak dodatno ojačati tim i doprineti ostvarenju ciljeva u ovom takmičenju.

S obzirom na trenutnu formu i ambicije kluba, očekuje se da će Virtus pružiti još jednu uzbudljivu sezonu u Evroligi, a uloga Ante Žižića mogla bi imati značajan uticaj na postignute rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading