SEKI ALEKSIĆ PREMINUO OTAC NA VELIKI PRAZNIK: U meni su ostale TRAUME, ali sam mu OPROSTILA!

Autor:

Zabava

08.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić oglasila se emotivnim rečima povodom godišnjice smrti oca na Badnji dan

SEKI ALEKSIĆ PREMINUO OTAC NA VELIKI PRAZNIK: U meni su ostale TRAUME, ali sam mu OPROSTILA!

Foto: printscreen/BlicTV

Pevačica Seka Aleksić je više puta isticala da joj je bilo mnogo teško odrastanje, zbog oca alkoholičara koji je maltretirao njenu majku, ali i zbog siromaštva u kom je živela.

Ipak, nekoliko godina pred očevu smrt Seka mu je oprostila sve, te ne krije koliko joj fali njegova figura.

Foto: instagram seka aleksic

 

Njen otac je preminuo 6. januara 2017. godine na Badnji dan, a ona se sada povodom ovoga oglasila putem Instagrama.

- Na današnji dan mi je preminuo tata. Iako sam duži životni period bila ljuta na njega jer nas je napustio, nekoliko godina pred kraj njegove smrti sam mu sve oprostila. Ostala je praznina zauvek u mojoj duši, zbog toga što nije bio tu kada mi je trebao oslonac i sigurnost. U meni su zauvek ostale traume da nisam dovoljno voljena, da ne vredim, i da sam za nešto kriva... Sada da mogu vratiti vreme, zagrlila bih tatu snažno i rekla mu da ga mnogo volim. Tata, u mojim si molitvama zauvek! - napisala je pevačica.

Podsećamo pevačica Seka Aleksić kaže da jede ko luda kad je pod stresom, te i da u tim trenucima dobije višak kilograma. Ona tvrdi da je imala poteškoće da se vrati na staru kilažu posle stresnih perioda u životu, ali da danas ne krije da se ugojila jer je naučila da prihvati sebe u svakom smislu.

- Kad god sam u stresnoj situaciji, ja metem hranu! Ne znam šta mi se desi u tim situacijama, ali baš nemam granicu. Uvek sam se čudila ljudima koji pričaju da ne mogu da zinu niti da doručkuju kad su pod stesom. Kod mene je obrnuta situacija i to dovede do toga da se ugojim - rekla je Aleksićka u podkastu Sisterhud. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading