POZNATO STANJE POVREĐENE DEVOJKE U NESREĆI U PAKOVRAĆU! Dečka izgubila u teškom udesu - evo šta kažu lekari!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

07.01.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U udesu smrtno je stradao osamnestogodisnji vožač Vukan K. iz Aranđelovca.

POZNATO STANJE POVREĐENE DEVOJKE U NESREĆI U PAKOVRAĆU! Dečka izgubila u teškom udesu - evo šta kažu lekari!

Foto: Društvene mreže

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Pakovraću, sedamnaestogodišnja devojka J. Z. zadobila je teške telesne povrede kičme. Nesreća se desila 3. januara na magistralnom putu Čačak - Požega, kada je mladi vozač V.K. (18) iz Aranđelovca izgubio život.

Devojka J. Z. hitno je prevezena u Opštu bolnicu u Čačku, gde je smeštena na odeljenje intenzivne nege zbog težine povrede kičme. Nakon inicijalnog lečenja i procene medicinskog tima, doneta je odluka o njenom transportu u Univerzitetski klinički centar Kragujevac, specijalizovanu zdravstvenu ustanovu koja može pružiti odgovarajuću tercijarnu medicinsku negu.

Foto: Republika

Stravična nesreća u kojoj je Vukan izgubio život

Informacije su potvrđene za RINU u Opštoj bolnici, gde su istakli ozbiljnost povreda koje je devojka pretrpela u nesreći.

- Nakon što je hospitalizovana na odeljenje intezivne nege u Opštoj bolnici u Čačku, zbog težine zadobijene povrede kičme, transportovana je u Univezitetski klinički centar Kragujevac - potvrđeno je za RINU u Opštoj Bolnici.

Ova tragična nesreća ostavila je zajednicu u šoku, posebno porodicu stradalog vozača V.K. i porodicu teško povređene devojke J. Z.

Detalji same nesreće i okolnosti koje su do nje dovele još uvek nisu u potpunosti razjašnjeni, a nadležne istražne institucije sprovode istragu kako bi utvrdile uzroke ovog tragičnog događaja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading