OVAJ PRIZOR TOPI SVA SRCA! Topalko u božićnom raspoloženju pokazao koliko voli UNUKU

Autor:

Zabava

08.01.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednica pevača Milana Topalović Topakla, Helena, veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram

OVAJ PRIZOR TOPI SVA SRCA! Topalko u božićnom raspoloženju pokazao koliko voli UNUKU

Foto: Republika

Naslednica pevača Milana Topalović Topalka, Helena, veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram.

Ona redovno objavljuje fotografije iz privatnog života, a sada je otkrila i kako porodica proslavlja najradnosniji hriščanski praznik, Božić.

Foto: instagram helena topalovic

 

Naime, ona je snimila kako Topalko igra sa njenom naslednicom, a potom je uhvatila i trenutak na televiziji gde folker peva.

On je sve vreme plesao sa unukom, a snimak je raznežio mnoge.

Foto: instagram helena topalovic

 

Podsećamo, Helena Topalović Aleksić u julu je dobila ćerku kojoj je dala ime Dominika.

Helena Topalović, poznata po svom besprekornom stilu i aktivnom učešću na društvenim mrežama, nedavno je privukla pažnju javnosti svojim novim stajlingom i zavidnom figurom, samo pet meseci nakon što je postala mama. Ova mlada mama, zajedno sa suprugom i mezimicom Dominikom, svakodnevno uživa u porodičnim trenucima, ali istovremeno pronalazi vreme da se posveti sebi i svom izgledu. 

Foto: Instagram.com

 

Helena je postala poznata po tome što vodi računa o svom izgledu čak i nakon što je postala majka. Njeni pratioci na društvenim mrežama imaju priliku da prate njen svakodnevni život, uključujući i nedavni odlazak na "remont lica" koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Sa njom je sve moguće - od porodičnih fotografija do odlazaka u noćne provode. Nedavno objavljene fotografije Helene u noćnom provodu pokazale su njen zanimljiv stajling i vitku figuru koja je iznenadila mnoge. Košulja i šorts sa posebnim krojem i karnerićima naišli su na pohvale, dok je Helena pokazala da se briga o sebi isplati čak i posle porođaja. Topalkova ćerka je zbog ovakvih objava stekla ogromnu popularnost, a mlade mame je svakodnevno pitaju kako sve uspe da postigne.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading