ŽENI SE "NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA": Aci Sofronijeviću srce osvojila LEPA DOKTORKA, Dragana Mirković obećala da će PEVATI NA SVADBI! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.01.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni harmonikaš priznao da je našao ljubav svog života!

ŽENI SE "NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA": Aci Sofronijeviću srce osvojila LEPA DOKTORKA, Dragana Mirković obećala da će PEVATI NA SVADBI! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragana Mirković i Aca Sofronijević

Pevačice Dragana Mirković, Tanja Savić i Rada Manojlović bile su gošće božićne emisije "Premijera - Vikend specijal", a dok su pevale, na harmonici ih je pratio slavni harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević. Kako su voditeljke emisije otkrile na samom početku, folk zvezda Dragana Mirković se sama birala goste.

Voditeljka Bojana Lazić je istakla kako je Acu uvek najavljivala kao "najpoželjnijeg neženju", te da to više ne može da radi, kako je on našao ljubav svog života. Sofronijević je otkrio kako je svoju devojku upoznao na ulici i da ih je sudbina spojila, iako je jedna prijateljica ranije pokušala da mu "namesti" sastanak sa njom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aca Sofronijević u emisiji "Premijera - Vikend specijal"

Draganu je oduševilo to što je njen prijatelj ljubav, te je obećala da će mu pevati na svadbi, ukoliko bude odlučio da stane na "ludi kamen" ove godine.

- Ja želim da ti se to dogodi ove godine i nemoj da me razočaraš. Ja dolazim od srca da pevam! - poručila je Dragana.

- Pazi šta si rekla - odgovorio joj je Sofra.

- Ti za mene ne brini, nemoj ti da ispališ - dodala je folk zvezda, a harmonikaš ju je zagrlio.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Aca Sofronijević sa devojkom

Podsetimo, Acino srce osvojila je lepa devojka, sa kojom već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi, a pre nekoliko meseci započeli su zajednički život.

- Da, živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona - priznao je za "24Sedam" Aca pre nekoliko meseci, a onda otkrio da li ih porodice pritiskaju da naprave svadbu:

- Ne, oni su svi u svom fazonu, znaju da smo mi određeni ljudi, imamo naše puteve, karijere, a sve će doći na svoje kada zatreba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading