TANJA SAVIĆ O TERORU U PRVOM BRAKU: Bio je GREŠKA, molila sam se za dobrog i to mi se desilo!

Autor:

Zabava

08.01.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenila život iz korena!

TANJA SAVIĆ O TERORU U PRVOM BRAKU: Bio je GREŠKA, molila sam se za dobrog i to mi se desilo!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Tanja Savić je u božićnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal"  progovorila o odnosu sa bivšim, pa progovorila o sadašnjem dečku, pilotu Muhamedu Bešiću, za kojeg smatra da je onaj pravi i otkrila da li će se udati u ovoj godini, tačnije da li će stati na ludi kamen sa njim.

- Ja ne bih volela da stanem na ludi kamen, jer ne bi se tako zvao da je normalan. Ja sam ostvarena kao majka, pa kod mene to ide drugačije, bitno mi je da mojoj deci budem zdrava, što se tiče udaje nikad ne reci nikada, a ako imam pravog partnera kao što je ovaj danas, što da ne - rekla je Tanja pa se osvrnula na Draganu Mirković, koja je takođe bila gošća:

- Dragana ga je upoznala, prošao je njen rendgen - rekla je Tanja, a umešala se i Rada Manojlović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tanja Savić

- Ja moram da kažem da je Dragana malo subjektivna, i nije baš objekivtna, jer je njoj svaki moj bio dobar - dodala je Rada.

- Ja sam molila za dobrog, i to mi se desilo. Prvi put jeste bila greška, ali sada nije. Ja sam u mladosti dosta trpela, i dozvoljavala da neko upravlja mnome, ali sada sam se promenila. Ja sam birala mišiće a to je greška, treba birati dobrog čoveka. Mlade devojke moraju da traže prave momke koji sve rade za njih, treba da se osvrnu na ljubav koji imaju kod kuće, da gledaju momke kao što su njihovi očevi - rekla je Tanja, a onda se uključila i Dragana.

- Ja moram da kažem da sam ja jako realna osoba. Mnogo sam prošla sa Tanjom, a meni da se desilo ono što se njoj desilo, taj nje bi dobro prošao. Ja u svom odnosu i braku dajem sve, ja za mogu supruga dajem sve. Žena mora da se bori za svoju porodicu, a neki muškarci to ne zaslužuju. Mora da se proceni ko to zaslužuje da se ti toliko predaš da ti zaboraviš da si Tanja Savić . Tanja je bila predodređena da bude prava zvezda, ali je krenula tim životom, i to je malo zaustavilo njenu karijeru. Ona je velika zvezda i sada, mlada osoba, koju mnogo vole. I Tanju i Radu kao da je neko stavio na klupu za rezervne igrače, ali to mora da se promeni, samo jako i pravo - rekla je Dragana, čije reči su raznežile Savićevu

- Meni je Dragana uvek bila uzor, uvek je nasmejana, a niko ne zna da li je nekada ona bila tužna jer to nikada ne pokazuje - rekla je Tanja na Pinku.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tanja Savić, Dragana Mirković i Rada Manojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading