"SLOMIĆU TI NOGE, UMREĆEŠ!" Devojčica dovedena u vilu pedofila Epstajna da ga MASIRA, pa se PRESTRAVILA šta se dogodilo!

Autor:

Svet

08.01.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnicu je kod Epstajna doveo drug iz škole, a iskustvo koje je tamo imala pedantno je zabeleženo u dokumentima koje će FBI i američki sud narednih dana otkriti

"SLOMIĆU TI NOGE, UMREĆEŠ!" Devojčica dovedena u vilu pedofila Epstajna da ga MASIRA, pa se PRESTRAVILA šta se dogodilo!

Foto: Profimedija, Tanjug/AP

Jedna od žrtava Džefrija Epstajna plašila se da razgovara sa policijom o sekusalnom predatoru jer ga je čula kako preti drugima, navodi se u sudskim dokumentima objavljenim ove nedelje, prenosi Njujork post.

Žrtva, koja je imala oko 16 ili 17 godina kada je upoznala Epstajna, rekla je 2005. godine da se nije osećala bezbedno da govori o njemu jer ga je čula kako je drugima govorio "Umrećeš" i "Slomiću ti noge".

Advokat žrtve rekao je da je tinejdžerka u policiji potvrdila da je Epstajn poznat po pretnjama, ali da nije htela da iznosi detalje jer je želela da traumatično iskustvo ostavi iza sebe.

Republika

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vila u kojoj je Epstajn dovodio devojčice

"Sećam se neprijatnih razgovora tokom kojih je bio uznemiren. Pretpostavljala sam da je to u vezi sa poslom i da se mene ne tiče", rekla je policiji žrtva čije ime nije navedeno u objavljenim dokumentima.

Prema njenim rečima, drug iz škole ju je naterao da ode u Epstajnovu vilu u Palm Biču, na Floridi, gde je trebalo da ga masira.

Međutim, kada je stigla tamo, kaže da joj se "odjednom dogodilo nešto užasno", pokazuju dokumenta.

Očekuje se da će u narednim danima sud otpečatiti još dokumenata, ukupno oko 250, u kojima će biti imenovane žrtve, ali i saradnici Džefrija Epstajna.

Jedna od poznatih ličnosti koja se najviše spominje za sad u spisima je britanski princ Endrju.

O tome kako je on podneo sve medijske napise o sebi poslednjih dana i šta sada radi, pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading