ZAKLJUČAO SE U SOBU I DANIMA NE IZLAZI NAPOLJE: Princ Endrju u teškoj depresiji posle otkrivanja ŠTA JE RADIO na ostrvu pedofila Džefrija Epstajna

Autor:

Svet

08.01.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava dokumenata o pedofilu Džefriju Epstajnu i tome šta je sve radio na Devičanskim ostrvima navodno je potpuno uništila britanskog princa

ZAKLJUČAO SE U SOBU I DANIMA NE IZLAZI NAPOLJE: Princ Endrju u teškoj depresiji posle otkrivanja ŠTA JE RADIO na ostrvu pedofila Džefrija Epstajna

Foto: Tanjug/AP, youtube.com/CBS Evening News, Shutterstock

Britanski princ Endru se navodno "zaključao" u kuću nakon novih objavljivanja dokumenata seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna, u kojima se pominje Endruova veza sa pokojnim američkim milionerom.

Izvor je rekao za londonski ''Miror'' da "Endru nema ideju kako da odgovori" i da nije izlazio napolje otkako su se pojavile teške optužbe ove nedelje o Epstajnovim prijateljima i poznanicima.

"Nema emocionalnu širinu da se nosi sa ovim. Zaključao se u sobu i ne zna kako da odgovori. Ovo ga je opustošilo", rekao je izvor.

Najveća antimonarhistička grupa u Velikoj Britaniji ''Ripablik'' prijavila je princa Endrua londonskoj policiji nakon što su nedavno objavljeni sudski dokumenti koji ga povezuju s osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom.

Vojvoda je decidno više puta negirao sve optužbe protiv njega.

Prema pisanju vodećih svetskih medija, princ Endrju bio je jako prisutan u poslednjih dvadesetak godina u životu Džefrija Epstajna.

Bio je, prema rečima medija, jedan od najčešćih gostiju njegovih privatnih zabava koje je najviše održavao na Malom Sent Džejmsu, ostrvu na Devičanskim ostrvima.

Endrju je tamo, prema kazivanju Huana Alesija, batlera Džefrija Epstajna umeo da bude po nekoliko nedelja, a najčešće je angažovao maloletne devojke da ga masiraju.

Endrju je bio i na drugim Epstajnovim zabavama po svetu, na kojima su mu društvo pravili i bivši predsednik SAD Bil Klinton kao i mnoge holivudske zvezde željne bluda i bahanalija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading