NOVA TEORIJA ZAVERE RADE MANOJLOVIĆ: Zbog sudskih dokumenata o Džefriju Epstajnu zaključila da se u svetu sprema NEVIĐENI HAOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović se oglasila na Tviteru nakon što su sa dokumenata o Epstajnu skinute oznake tajnosti!

NOVA TEORIJA ZAVERE RADE MANOJLOVIĆ: Zbog sudskih dokumenata o Džefriju Epstajnu zaključila da se u svetu sprema NEVIĐENI HAOS! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, ATA Images

Svetsku javnost šokirali su tajni sudski dokumenti o miljarderu Džefriju Epstajnu. Sa mnogih stranica dokumeneta skinuta je oznata tajnosti, a na njima se nalaze imena mnogih moćnika i bogataša, koji se optužuju da su zajedno sa Epstajnom seksualno iskorišćavali maloletne devojke.

Pevačica Rada Manojlović je u proteklom periodu mnogim ljudima postala poznata i kao vrsni "teoretičar zavere". Rada se redovno oglašava na društvenoj mreži Iks (Tviter), gde analizira domaće i strane teme, a ni ova joj nije promakla. Kako je Rada navela, svetski moćnici "nešto mute", pa su zbog toga sada objavili ova dokumenta, kako bi skrenuli pažnju.

Republika

Foto: Tanjug/AP, ATA Images

Džefri Epstajn i Rada Manojlović

- Šta li novo spremaju, pa zamlaćuju svet sa ovim Epstajnom, za kog smo odavno svi znali i čime se bavi i ko mu "gostuje" na onom pedofilskom ostrvu. Čuj, molim te, otkrili nam rupu na saksiji. Ko zna šta mute - započela je Rada.

Republika

Foto: Twitter.com

Rada Manojlović na Tviteru

- Sektaški obredi i ko zna šta sve ne... Bolesnici i sotone! Ali kažem, kad to sada puštaju kao zvanično u javnost, mogu misliti šta još gore sakrivaju - dodala je naša pevačica.

Republika

Foto: Twitter.com

Rada Manojlović o Epstajnu

- To se stvarno zna odavno, mene čudi da ljuti tek sada čuju, tj. da je tek sada u "zvaničnim" medijima. To su te naše "teorije zavere", za koje mi odavno znamo, a koje za ostale ljude postaju istina tek kad o njima počne da bruji na svim televizijama i štampanim medijima - istakla je Manojlovićeva.

Republika

Foto: Twitter.com

Rada Manojlović se čudi što ljudi ranije nisu znali ono što i ona

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading