OVO JE ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA! Krenula je očevim stopama, lepotu nasledila od MAJKE, a tetka joj je POZATA MISICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Lečić gradi karijeru u Srbiji, a polako korača i ka uspehu u Americi!

OVO JE ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA! Krenula je očevim stopama, lepotu nasledila od MAJKE, a tetka joj je POZATA MISICA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Poznati glumac Branislav Lečić je u braku sa voditeljkom Ninom Radulović dobio sina Lava, a malo ko zna da mu to nije prvi brak. Pre braka sa Ninom, Branislav je bio u zajednici sa Ivanom Vujadinović, sa kojom je bio 13 godina. U ovom braku dobio je sina Ivana i ćerku Anu

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana, ćerka Branislava Lečića

Ana je pošla očevim stopama, a osim što gradi karijeru u Srbiju, Lečićeva korača ka uspehu i u Americi.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Lečić

- Zapravo je moj glumački put počeo prvo sa pozivom na Akademiju u Americi, u Njujorku, i oprobala sam se tamo. U jednom trenutku nisam znala šta me je snašlo, da li to želim. Čak nisam htela ni da odem, nekako su me moji nagovorili da je to prilika koja se propušta. I bili su u pravu, naravno - rekla je Ana Lečić u emisiji "Biljana za Vas" i nastavila:

- Od tad je uvek ostala želja, da li u Evropi, da li u Americi, negde da se oprobam na drugom tržištu. Mislim da je to prostor da se čovek upozna, osamostali, da sazna više o svojoj profesiji.

Republika

Foto: instagram.com/analecic5

Ivana Vujadinović i Ana Lečić

Lekina ćerka je već neko vreme u vezi sa Vuletom Markovićem, kolegom iz Crne Gore. 

Inače, kako se pisalo, Leka se od supruge Ivane razveo 2007. godine, nakon što je navodno saznao da ga je supruga zamenila sa mladim stjuardom. Godinu dana nakon toga je upoznao Ninu, a Ivana se udala za deceniju i po mlađeg izabranika, sa kojim je kasnije dobila tri ćerke. Ivanina rođena sestra je misica Bojana Vujadinović, a sudeći i po Ani, lepota je nasledna u porodici.

Republika

Foto: youtube.com/

Bojana Vujadinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading