PEDOFIL EPSTAJN REGRUTOVAO I MIS JUGOSLAVIJE ZA "LOLITU EKSPRES"! Svi u avionu otkidali za devojkama sa Balkana, a evo kako su DOVOĐENE U LEGLO BOLEŠTINE

Autor:

Svet

08.01.2024

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojni Džefri Epstajn uočio je da su devojke sa prostora bivše Jugoslavije najlepše u Evropi, pa je preko svojih veza jednu po jednu vodio na "ostrvo pedofila" kod Kariba

PEDOFIL EPSTAJN REGRUTOVAO I MIS JUGOSLAVIJE ZA "LOLITU EKSPRES"! Svi u avionu otkidali za devojkama sa Balkana, a evo kako su DOVOĐENE U LEGLO BOLEŠTINE

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Tanjug/New York State Sex Offender Registry via AP, File

Džefri Epstajn

Mis Jugoslavije čiji identitet je zaštićen u sudskim spisima, ali i mnogo drugih devojaka sa prostora bivše Jugoslavije bile su seksualne robinje, preciznije "igračke" za Džefrija Epstajna i najbliže saradnike.

Sa Epstajnom se najviše provodila jedna od misica Jugoslavije koja je kao i druge devojke dolazila na "ostrvo pedofila" preko manekenske kompanije, koja je zapravo bila paravan za seksualnu trgovinu devojkama.

Krijumčarski lanac vodio je Ronald Epinger – Ron, kako su ga zvali bliski Epstajnu. Ova informacija pronađena je pregledanjem obimne dokumentacije slučaja Epstajna, milijardera i seksualnog predatora, silovatelja i osuđenog pedofila koji je delio i prostituisao maloletne devojke sa drugim bogatim moćnim ljudima.

Epštajn je dugo izbegavao hapšenje, a posle osude za pedofiliju 2008. odslužio je kaznu - radeći, da bi konačno 2019. pronađen mrtav u pritvorskoj ćeliji u Njujorku, gde je čekao odluku po žalbi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Otvoreni sudski dokumenti su se fokusirali na velika imena - princa Endrua, Donalda Trampa, Bila Klintona, Dejvida Koperfilda, Kevina Spejsija i Brusa Vilisa iako to ne znači da su oni krivi.

Ipak, jedno od istaknutijih imena je Ronald Epinger - Ron, osuđeni pedofil i švercer maloletnika. I iz istočne Evrope.

Češka je bila baza, ali je područje delovanja bilo mnogo šire i velika je verovatnoća da je zahvatila i Hrvatsku.

U više navrata su razni svedoci govorili o tome da je među Epstajnovim „devojkama“ ili „devojkama“ koje su njemu i drugima pružale seksualne usluge bilo i nekoliko jugoslovenskih devojaka, ali nisu imenovane, piše Večernji list.

Ovo vreme regrutovanja "Jugoslovenki" za Epstajna i drugove podrazumevalo je i devojke iz Češke i Slovačke. Kao što je recimo Nadia Marčinkova koja je vremenom avanzovala u desnu ruku Epstajna iako nije Jugoslovenka, a vodila se tako kod njega.

Jedno od svedočenja koje otkriva imena gostiju je i Huan P. Alesi, domaćin na Epstajnovom imanju u Palm Biču na Floridi.

On je, kako je ispričao istražiteljima, bio zaposlen kod Epštajna sa punim radnim vremenom od januara 1991. do decembra 2002. 

Jugoslavija se pominje i u svedočenju Virdžinije Roberts, danas Đufre, koju je Ron Epinger bukvalno pokupio kao 13-godišnju beskućnicu, devojčicu koja je pobegla od kuće. Strpao ju je u svoju limuzinu na plaži u Majami Bič 1997. i pretvorio u Epstajnovu seks igračku, koju dele i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading