DOVODILA PEDOFILU DEVOJČICE U "LOLITU EKSPRES": Nestala plavokosa bomba koja je bila desna ruka Džefriju Epstajnu

Autor:

Svet

07.01.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadia Marčinko povukla se potpuno u ilegalu onog momenta kada je američki sud otpečatio prvi tom dokumenata u kojima su svi dokazi protiv pokojnog pedofila Džefrija Epstajna

DOVODILA PEDOFILU DEVOJČICE U "LOLITU EKSPRES": Nestala plavokosa bomba koja je bila desna ruka Džefriju Epstajnu

Foto: new york post printscreen

Za Nadiu Marčinkovu gotovo niko nije čuo od šire javnosti sve dok se osuđeni pedofil Džefri Epstajn nije ubio.

Potom su mediji počeli da otkrivaju tajne veze koje je on imao sa raznoraznim ljudima iz sveta politike i šou biznisa, posle čega se saznalo koliko je Epstajnu zapravo važna bila upravo Nadia.

Plavokosa lepotica pratila ga je na mnogim putovanjima u ozloglašenom avionu "Lolita ekspres" i ispostavlja se da je upravo Marčinkova regrutovala mnoge maloletnice i manekenke koje su služile bogatoj klijenteli na Devičanskim ostrvima za zabavu.

Nadia Marčinkova sada je optužena da je učestvovala u seksualnom zlostavljanju mladih devojaka i pribavljala žrtve za Epstajna. Tu se pozvala na Peti amandman, kako ne bi pričala ni o vezama bivšeg predsednika Bila Klintona sa Epstajnom.

Plavokosa bomba danima nije bila na svojoj dugogodišnjoj adresi na Aper Ist Sajdu, saznaje The Post.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Epstajn je u vilama okupljao krem Holivuda i političare

 

Jedan od komšija rekao je da je Nadia Marčinko, rođena Marčinkova, bila van vidokruga od skoro tačno u vreme kada je prvi niz sudskih dokumenata koji uključuju Epštajna objavljen u javnosti.

"Nisam je video tri dana“, rekao je on.

Manekenka koja je postala pilot, nekada poznata kao „Globalna devojka“, jedan je od najmisterioznijih i najneuhvatljivijih likova u sagi o Epstajnu. Epstajn ju je navodno nazvao svojom "seksualnom robinjom".

Provela je godine pored njega, uključujući i lutanje njegovim avionom - koji je dobio nadimak „Lolita ekspres“ zbog svih mladih devojaka kojima je leteo u njemu, prema izveštajima i sudskim dokumentima.

Međutim, nikada nije bilo jasno da li je ikada radila kao njegov pilot nakon što je postala FAA sertifikovani komercijalni pilot i instruktor letenja.

Optužena je da je učestvovala u seksualnom zlostavljanju mladih devojaka i pribavljala žrtve za Epstajna, što su njeni advokati negirali, insistirajući da je ona samo žrtva. Marčinkova — koja nikada nije optužena — dobila je imunitet od krivičnog gonjenja 2008. u okviru Epstajnovog sporazuma o negonjenjanju sa vlastima Floride.

Ostala mu je lojalna, posetivši ga najmanje 90 puta dok je bio u zatvoru na Floridi.

U video snimku iz 2017. prikazana je kako se šali sa instruktorom letenja na aerodromu u Palm Springsu, pretvarajući se da je štreber, student vazduhoplovstva sa kikicama koji drži ružičastog plišanog medveda koji se penje u avionu sa instruktorom, a zatim ga oduševljava svojom antenom akrobatske veštine, radeći petlje i zamah visoko iznad pustinje. 

Marčinkova je započela karijeru u nekretninama pre nego što se okrenula avijaciji. Ona je izvršni direktor kompanije Aviloop. koju je časopis Vired nazvao „vrlo čudnim biznisom za brendiranje avijacije“.

Adresa Aviloop LLC preduzeća je ista kao Marčinkovina trenutna adresa u Istočnoj 66. ulici - u zgradi koja je dugo bila u vlasništvu Epstajnovog brata koji se bavi razvojem nekretnina, Marka Epstajna.

Svedočenje Marčinkove u kojem se desetine puta pozivala na svoje pravo na samooptuživanje, otkriveno je u petak kao deo spisa dokumenata koji su ove nedelje objavljeni u vezi sa rešenim slučajem za klevetu iz 2015. koji je optužnica Virdžinija Đufre pokrenula protiv Žislejn Maksvel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading