MADONA, BIL GEJTS, OBAMA I MERIL STRIP BLUDNIČILI NA "OSTRVU PEDOFILA"! Isplivao MONSTRUOZAN spisak zvezda koje su ludovale sa Epstajnom i Klintonom! SVET JE UPRAVO OSTAO BEZ REČI

Autor:

Svet

04.01.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se kao da su na listi svi iz Holivuda koji su u poslednjih nekoliko decenija nešto značajnije uradili

MADONA, BIL GEJTS, OBAMA I MERIL STRIP BLUDNIČILI NA "OSTRVU PEDOFILA"! Isplivao MONSTRUOZAN spisak zvezda koje su ludovale sa Epstajnom i Klintonom! SVET JE UPRAVO OSTAO BEZ REČI

Foto: Tanjug/AP

Klupko se odmotalo brže nego što je iko to mogao da pretpostavi.

U poslednjem obrtu događaja, četrdeset sudskih dokumenata, obuhvatajući informacije o ličnostima povezanim sa slučajem preminulog pedofila Džefrija Epstajna, su sada dostupni javnosti.

Ovi dokumenti, koji uključuju i imena bivših američkih predsednika Donalda Trampa i Bila Klintona, objavljeni su u skladu sa nalogom federalne sudije Menhetna, Lorete Preske.

Ljudi navedeni u spisima uključuju mnoge Epstajnove optužbe, članove njegovog osoblja koji su svoje priče ispričali tabloidnim novinama, ljude koji su služili kao svedoci na suđenju Gislejn Maksvel, ljude koji su u prolazu pominjani tokom davanja iskaza, ali nisu optuženi ni za šta, kao i osobe koje su istraživale Epstajna, uključujući tužioce, novinara i policijskog detektiva

Spisak poznatih ličnosti koje danas objavljuju svetski sajtovi a koje su se na ovaj ili onaj način družile sa pokojnim pedofilom Džefrijem Epstajnom monstruozno je dug.

Na prvi pogled čini se kao da ne postoji značajnije ime iz sveta muzike, filma i politike na tlu SAD i Velike Britanije koje nije bilo na njegovim privatnim zabavama na Devičanskim ostrvima.

Epstajn je na tim zabavama dovozio goste ozloglašenim avionom "Lolita ekspres" čije je i samo ime pokazalo na vreme svetu ko stoji iza njega i kakve su njegove prave namere. Samo što su svi žmurili za to zarad jedne ili više večeri bludničenja na ostrvu pedofila.

Na spisku poznatih ličnosti koje su bile bliske sa Epstajnom su sve same zvezde Holivuda i muzičke scene u poslednjih tridesetak godina:

Čarli Šin, Kevin Spejsi, Madona, Lejdi Gaga, Barak Obama, Tom Henks, Naomi Kempbel, Kristi Tarlington, Eminem, Alek Boldvin, Demi Mur, Rejf Fejns, Džordž Hamilton, Dastin Hofman, Elizabet Harli, Kventin Tarantino, Opra Vinfri, Henri Kisindžer, Tom Ford, Vera Vong, Kortni Lov, Bil Gejts, Mik Džeger, Stiven Spilberg, Entoni Kidis, Vil Ferel, Džej Zi, Bijonse, Džim Keri, Stiven Tajler, Sajmon le Bon, Ben Aflek, Gven Stefani, Meril Strip, Čelsi Hendler, Robert Dauni Džunior i mnogi drugi. 

Republika

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Bil Klinton bio je Epstajnu među omiljenim gostima

 

A ovo je samo "selebriti" deo spiska. I njih je daleko više. I ko zna koliko još. To je samo pokojni Epstajn znao.

Malo li je?

Posle ovog ni ne čudi što pojedini mediji njegov uticaj već dugo vreme upoređuju sa onim koji je pre 10-20 godina imao čuveni posrnuli producent, danas zatvorenik Harvi Vajnstajn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading