SPOJIO JE TRAMPA, KLINTONA I EPSTAJNA, U NJEMU SU ORGANIZOVANE I ORGIJE! Ovo je ozloglašeni avion "LOLITA EKSPRES" o kojem priča ceo svet (FOTO)

Autor:

Svet

04.01.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U desetinama danas objavljenh dokumenata koji se povezuju sa preminulim pedofilom Džefrijem Epstajnom spominju se bivši američki predsednici Bil Klinton i Donald Tramp, iako nijedan nije optužen za bilo šta ilegalno. Sve njih spajao je jedan avion kojim su dolazili do "ostrva bluda" ali i mnogih drugih destinacija

SPOJIO JE TRAMPA, KLINTONA I EPSTAJNA, U NJEMU SU ORGANIZOVANE I ORGIJE! Ovo je ozloglašeni avion "LOLITA EKSPRES" o kojem priča ceo svet (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dokumenta koja su danas objavljena a tiču se perverznih momenata iz života preminulog pedofila Džefrija Epstajna, a koja uključuju i bivše američke predsednike Bila Klintona i Donalda Trampa, često spominju i "Lolitu ekspres"

Ozloglašeni avion pedofilskog prizvuka (što i nije tako daleko od istine) toliko puta je spomenut u otpečaćenim dokumentima da je čitava priča dobila novi naziv: 

"Afera 'Lolita ekspres'".

Pedofila Džefrija Epstajna s bivšim predsednicima povezuje afera "Lolita ekspres" čije je detalje otkrio pilot Lorens Visoski tokom suđenja Epstajnovoj bivšoj devojci i saveznici Gislejn Maksvel, koje je održano 2021. godine.

Visoski je pod zakletvom potvrdio da su putnici u avionu bili bivši predsednici Donald Tramp i Bil Klinton, kao i princ Endrju.

Epstajn je navodno koristio avion za zlostavljanje maloletnih devojaka i prevozio ih je između svojih rezidencija širom SAD-a.

Luksuzni avion Boeing 727 bio je u Epstajnovom vlasništvu, a njegove žrtve kažu da je organizovao orgije u tromotornom komercijalnom avionu.

U Loliti je sve bilo luksuzno - od nameštaja, kuhinje, prostranog salona i glavne spavaće sobe.

Žrtve su otkrile da je Epstajn imao veliki krevet u avionu gde su gosti imali grupni seks s mladim devojkama, prenosi Telegraf.rs.

Republika

Foto: youtube.com/inside edition

Lolita Ekspres

Visoski je za Epstajna radio od 1991. do 2019. godine, pred sudom je rekao da je Maksvelova vodila računa o svim njegovim imanjima. Na pitanje o njihovom odnosu rekao je da smatra da je to bilo više lično nego poslovno. Dodao je i da je ona bila osoba broj dva u hijerarhiji.

Pilot aviona navodno je izvršio oko 1.000 letova u tom periodu, a Tramp je navodno bio u Epstajnovom avionu pre nego što je postao predsednik.

Visoski je rekao sudu da se seća da je princ Endrju bio putnik u avionu, kao i glumci Kevin Spejsi i Kris Taker.

Nekada luksuzni, privatni avion pedofila Džefrija Epstajna u kojem su se vozili milijarderi i VIP ličnosti, uključujući i bivšeg američkog predsednika, princa i holivudske zvezde, sada je napušten i propada na pisti u Džordžiji.

Britanski Daily Mail objavio je ekskluzivne fotografije Boinga 727, poznatog kao "Lolita ekspres", privatnog aviona pedofila milijardera Džefrija Epstajna, koji je umro u zatvoru u Njujorku dok je čekao suđenje za trgovinu belim robljem.

Na fotografijama se vidi Lolita u jako lošem stanju, parkirana pored piste u Džordžiji, a čije skladištenje košta hiljade dolara.

Takođe se vidi kako je buđ zahvatila unutrašnjost aviona: nekada plišani enterijer, tepihe, jastuke i ćebad sada su prekriveni njome.

Međutim, na fotografijama se vide i brojni jezivi detalji koji upućuju na njegovog ozloglašenog bivšeg stanara, uključujući crveni kauč, zidove sa ogledalima, maramice sa monogramom i bočicu bebi losiona u kupatilu obloženom drvetom.

Avion je napravljen 1969. godine, a u vreme kada je bio u punom sjaju, prevozio je istaknute goste na egzotične lokacije širom sveta.

Svoj poslednji let Lolita espres obavila je 11. jula 2016. godine od aerodroma u Palm Biču do Džordžije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading