DOBIJAO JE SVAKI DAN MASAŽE: Svedok otkrio šta su princ Endrju i Epstajn radili u njegovoj kući, a prvi put je spomenuo i NAJVEĆEG SEKSUALNOG PREDATORA HOLIVUDA!

Autor:

Svet

06.01.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki sud otpečatio je treću seriju dokumenata iz tužbe u vezi sa seksualnim predatorom Džefrijem Epstajnom. Očekuje se da će dokumenta sadržati skoro 200 imena, među kojima su Epstinovi optuživači, istaknuti biznismeni, političari i mnogi drugi. Materijal koji tek treba da bude otpečaćen dodatno će proširiti spisak imena i informacija

DOBIJAO JE SVAKI DAN MASAŽE: Svedok otkrio šta su princ Endrju i Epstajn radili u njegovoj kući, a prvi put je spomenuo i NAJVEĆEG SEKSUALNOG PREDATORA HOLIVUDA!

Foto: Tanjug/AP, youtube.com/CBS Evening News, Shutterstock

U novom setu dokumenata koje je otpečatio američki sud u vezi sa zlodelima mogula Džefrija Epstajna, spominje se i Huan Alesi.

Reč je o batleru, čistaču, kućepazitelju, muškarcu koji je najviše vodio računa o tome da dom Džefrija Epstajna u Palm Biču na Floridi bude uredan.

Alesi je sudu 2009. godine ispričao kako je i koliko princ Endrju provodio vreme kod Epstajna. Stiče se utisak da je kod njega bio gotovo svakodnevno.

"Princ Endrju provodio je nedelje i nedelje kod Epstajna na Floridi. Endrju je išao na svakodnevne masaže", rekao je Alesi sudu.

Dodao je i da veruje da je bivša vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson posetila Epstajnov dom na Floridi samo jednom, i to na kratko, ali je za princa Endrjua rekao da je tamo bio po nekoliko nedelja.

Endrju se povukao iz javnog života zbog veza s Epstajnom u novembru 2019. godine, a zatim je izbačen iz monarhije i oduzete su mu titule nakon što ga je Virdžinija Đufre, jedna od Epstajnovih navodnih žrtava, optužila da ju je seksualno napao kada je imala 17 godina. On sve to oštro poriče.

U trećem i četvrtom setu objavljenih dokumenata ima preko 1000 stranica. 

Dokumenti su bili deo tužbe koju je Đufre podnela protiv Epstajnove bivše devojke i dugogodišnje saradnice Žislejn Maksvel.

U najnovijim dokumentima spominje se prvi put i osuđeni seksualni predator Harvi Vajnštajn, dojučerašnji najmoćniji čovek Holivuda za koga se odavno zna kakve su mu sklonosti bile i kako je zlostavljao glumice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading