OTPEČAĆENA TREĆA SERIJA DOKUMENATA U VEZI SA PEDOFILOM EPSTAJNOM: Među 200 imena i ISTAKNUTI BIZNISMENI i POLITIČARI!

Autor:

Svet

05.01.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena nova imena i detalji u vezi sa slučajem Džefrija Epstajna

OTPEČAĆENA TREĆA SERIJA DOKUMENATA U VEZI SA PEDOFILOM EPSTAJNOM: Među 200 imena i ISTAKNUTI BIZNISMENI i POLITIČARI!

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Tanjug/New York State Sex Offender Registry via AP, File

Džefri Epstajn


Američki sud otpečatio je treću seriju dokumenata iz tužbe u vezi sa seksualnim predatorom Džefrijem Epstajnom. Očekuje se da će dokumenta sadržati skoro 200 imena, među kojima su Epstinovi optuživači, istaknuti biznismeni, političari i mnogi drugi. Materijal koji tek treba da bude otpečaćen dodatno će proširiti spisak imena i informacija.

Novi detalji iz građanske tužbe za klevetu

Dokumenta koja su nedavno otpečaćena deo su građanske tužbe za klevetu iz 2015. godine koju je podnela Virdžinija Đifre, Amerikanka koja tvrdi da ju je Epstajn seksualno zlostavljao dok je bila maloletna. Tužbu je podnela i protiv Epstajnove partnerke Gilejn Maksvel, koja mu je navodno pomagala u zlostavljanju. Otkriveni detalji iz tužbe dodatno bacaju svetlo na kontroverzni slučaj i šire razumevanje situacije.

Epstinovi optuživači, biznismeni i političari među 200 imena

Pored Virdžinije Đifre, u dokumentima se navode i drugi Epstinovi optuživači, čime se potencijalno otvara prostor za nove istrage i pravne postupke. Takođe, očekuje se da će se među 200 imena naći i poznati biznismeni, političari i druge javne ličnosti, što dodatno baca senku na već kontroverznu situaciju.

Ovim novim otkrićima, slučaj Džefrija Epstajna ponovo je došao u centar pažnje javnosti, a očekuje se da će dalja istraživanja i analize ovih dokumenata dovesti do novih saznanja o ovom slučaju koji već dugo intrigira javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading