VOJA NEDELJKOVIĆ OTKRIO SA KIM ĆE VODITI ZVEZDE GRANDA: Nakon vesti da je Sanja Kužet trudna, voditelj sve obelodanio!

Autor:

Zabava

04.01.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voja Nedeljković otkrio kako je saznao za lepe vesti

VOJA NEDELJKOVIĆ OTKRIO SA KIM ĆE VODITI ZVEZDE GRANDA: Nakon vesti da je Sanja Kužet trudna, voditelj sve obelodanio!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Voja Nedeljković oglasio se nakon što je javnost saznala da je njegova koleginica Sanja Kužet u četvrtom mesecu trudnoće. Naime voditelj nije krio oduševljenje zbog voditeljke, sa kojom već deset godina radi u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Kako  je rekao, ona mu je saopštila da čeka treće dete.

- Čestitao sam joj, kako da ne, odmah mi je rekla radosne vesti, baš mi je bilo drago. Međutim, nije želela javno da otkriva tada, htela je malo da sačeka - rekao je Nedeljković na početku razgovora za 24sedam.

- Neka je živa i zdrava, nedostajaće mi zaista, toliko dugo radimo zajedno - dodao je on, te otkrio da li će sada sam voditi muzičko takmičenje, čije snimanje počinje u februaru.

- To ne znam da vam kažem u ovom trenutku - kaže voditelj.

S obzirom na to da se lepe vesti u okviru "Zvezda Granda" samo nižu, tako je Voja prokomentarisao i to što je Marija Šerifović nedavno dobila sina uz pomoć surogat majke.

Mariji sam čestitao na bebi, svako od nas iz takmičenja joj je pojedinačno čestitao. Svi iz takmičenja smo znali za Marijin plan od ranije - zaključio je Voja

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading