JEDAN OD NAJVEĆIH POŠTOVALACA ĐOKOVIĆA POSTAJE OTAC? Ispunio obećanje?!

Autor:

Sport

04.01.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobičan položaj ruke.

JEDAN OD NAJVEĆIH POŠTOVALACA ĐOKOVIĆA POSTAJE OTAC? Ispunio obećanje?!

Foto: Tanjug/AP

Finalisti Vimbldona, Nik Kirjos i Novak Đoković

Nik Kirjos je već dugo vremena van terena, ali isto toliko uživa i u romansi sa devojkom Kostin Haci.

Tokom proslave Nove godine uvek pristignu mnoga ozvaničenja, bila to trudnoća, venčanje, ili bilo kakav drugi lep povod, s obzirom na to da se radi o vremenu praznika koji se provode u krugu porodice. To može upravo biti slučaj i sa Australijancem i njegovom devojkom koji su na društvenoj mreži Instagram objavili zajedničku fotografiju na kojoj teniser drži ruku na stomaku Kostin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costeen (@costeenhatzi)

- Nova godina sa mojom ljubavi. Želim svima neverovatnu 2024. godinu ispunjenu ljubavlju, srećom, uspehom i dobrim zdravljem - napisala je Haci na Instagramu. 

Njih dvoje su u vezi od decembra 2021, a javnost je dodatno podgrejao komentar Kirjosa od prošle godine kada je bio upitan da li planira decu sa Kostin i koliko.

Kirjos je tada napisao da bebu planiraju za sledeću godinu i da im je plan da imaju četvoro dece. Krenuli su da se ređaju komentari kao na traci, a brojni fanovi zapitkivali su lepu Kostin da li je stvarno trudna, ili samo želi da zaintrigira javnost. 

U poslednje dve godine Kirjos je veoma pohvalno govorio o svojoj devojci, o tome koliko mu znači i kako utiče na njega da bude bolja osoba, pa ne bi čudilo da je rešio svoju ljubav ka Kostin kruniše i potomstvom.

Juče je Australijanac kritikovao ATP zbog Novakove povrede.

Promena lopte svake nedelje je konačno stigla do Novakovog zgloba. ATP stvarno mora da uradi nešto u vezi sa ovim problemom. Stalno pate igrači - napisao je na Tviteru Kirjos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading