IVANIŠEVIĆ OTKRIO STEPEN ĐOKOVIĆEVE POVREDE! Evo KOLIKO će trajati Novakov oporavak!

Autor:

Sport

03.01.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković mučio se sa povredom zgloba, a sada je i poznato koliko je opasna.

IVANIŠEVIĆ OTKRIO STEPEN ĐOKOVIĆEVE POVREDE! Evo KOLIKO će trajati Novakov oporavak!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković ostao je poražen sa 2:0 u setovima od Aleksa de Minora i tako je završeno njegovo učešće za reprezentaciju na Junajted kupu

Ono što je zabrinulo mnoge navijače svetskog broja jedan je povreda zgloba, sa kojom se Novak mučio još protiv Češke. Evidentno je da je ovaj peh direktno uticao na Đokovićev poraz od Australijanca, ali sve je zanimalo koliko je ozbiljna ova nezgoda.

Trener srpskog asa, Goran Ivanišević otklonio je sve sumnje i doneo olakšanje mnogim Novakovim fanovima širom sveta. 

- Mislim da je Aleks igrao zaista jako dobro, taktički pametno. Postoji taj problem sa zglobom, ali najvažnije je da će biti spreman za 10-11 dana - kaže Ivanišević.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Potom je govorio o planovima za naredni period i način na koji će se svetski broj jedan pripremati za nastup na Australijan openu.

- Imaćemo nekoliko dana odmora, pa ćemo početi polako da treniramo. Nije veliki problem. Došli smo ovde da odigra nekoliko mečeva, to je i uradio. Odigrao je tri dobra meča. Možda danas to nije bilo dobro što se tiče rezultata, ali je svakako bila dobra priprema i to je ono što mu je bilo potrebno - zaključio je trener svetskog broja jedan.

Novaku predstoji veoma bitnih par dana. Očekuje ga nastup na Grend Slem turniru, čiji je on apsolutni šampion. Srpski teniser ima deset titula šampiona u Melburnu, i čak tri trofeja zaredom u dva navrata što ga čini verovatno najboljim učesnikom ovog renomiranog turnira. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading